Karakteristiske stole præger indretning af formel B og Uformel
Restauratørerne Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen har i både Michelin-restauranten formel B og dens mere rebelske lillebror Uformel prioriteret Finn Juhls enkle og elegante spisestolestole.
Det er nogle af Finn Juhls mest karakteristiske møbler, der præger de to Københavnske restauranter formel B og Uformel. I formel B tager gæsterne plads ved bordene i Egypterstolen, der er fra 1949, og 46-stolen fra 1946. Helt tilbage blev stolene produceret hos snedkermester Niels Vodder og begge stole er lavet i egetræ og polstret i læder. De står som tydelige eksempler på det organiske og skulpturelle formsprog fra Finn Juhls hånd.
Michelin-restauranten formel B’s lillebror Uformel åbnede i 2014 som et modstykke og oprør, hvor gæsterne i stedet nyder madoplevelserne i en mere fri atmosfære. Indretningen balancerer mellem det elegante og det afslappede og gæsterne nyder maden i Finn Juhls enkle spisestuestol Karmstolen. Dens karakteristiske ryg og karm er designet til at tillade flere forskellige siddemuligheder og tilføjer restauranten en jordnær atmosfære.