<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Paustian præsenterer outdoor living
Paustian præsenterer outdoor living

Paustian præsenterer outdoor living

BOLIGINDRETNING

Via outdoor udstillingerne i Paustians butikker eller online kan du finde inspiration i deres store udvalg af kvalitetshavemøbler fra en lang række danske og internationale brands; herunder blandt andre Dedon, Cappellini, Vitra, Skagerak, Weishaupl, Carl Hansen & Søn, HAY, Muuto og Paustian.

Paustian er et dansk møbel- og designhus med et internationalt udsyn. Siden 1964 har Paustian repræsenteret det bedste indenfor moderne møbeldesign til både private hjem, virksomheder og offentlige institutioner.

 

1

VIRKELYST AF SAYS WHO

Virkelyst fra Skagerak er designet af SAYS WHO. Rammen er fremstillet i teaktræ, og stolehynderne er betrukket med vejr- og vandresistent Barriere-tekstil. Derudover er de fyldt med luftige foss-flakes, som er et allergivenligt polyethylen-materiale. Dette sikrer, at hynderne vedligeholder volumen og formen over tid. 

Vejledende udsalgspris inkl. moms for Virkelyst 2-personers sofa er 17.995 kr.

 

2 (2)

THE THINKING MAN'S CHAIR
The Thinking Man's Chair er designet af Jasper Morrison for Cappellini i 1988.
Jasper Morrison har skabt et design, hvor alle elementer er funktionelle, og hvor komforten er i fokus. Lænestolen har armlæn med integrerede drikkestøtter. Vejledende udsalgspris inkl. moms fra 17.200 kr

 

 

3

LILIUM AF BJARKE INGELS GROUP
Lilium, som er designet af Bjarke Ingels Group for Skagerak, er en uformel møbelserie, der er let og robust på samme tid. Let med sin slanke x-formede ramme i rustfrit stål, og robust med sine træplanker, der giver et moderne og indbydende udtryk. Vejledende udsalgspris inkl. moms for stol: 3.495 kr., bord: 9.995 kr. og bænk: 5.995 kr.

 

4

MG501 CUBASTOLEN AF MORTEN GØTTLER
MG501 Cuba Stolen er designet af Morten Gøttler i 1997. Den er et smukt eksempel på moderne design, som skaber perfekt balance mellem form og funktion. Stolen er inspireret af tidligere tiders mestrer, som også eksperimenterede med foldestolskonceptet. Vejledende udsalgspris inkl. moms fra 4.995 kr. 

 

5

DALA AF STEPHEN BURKS
Dala er en vævet loungeserie designet af Stephen Burks til Dedon bestående af lænestole, borde, krukker og lanterner i en afslappet, eksklusiv stil. Dedon præsenterer fem nye farvenyheder til serien i 2021: rioja, cuba, bahamas, ubud og ibiza. Den spændende farvepalette er udviklet i samarbejde med farvelæggeren Giulio Ridolfo. Vejledende udsalgspris inkl. moms for Dala Club Chair er 19.550 kr., og Dala Side Table er 9.600 kr.

 

6

LINEAR AF THOMAS BENTZON
Linear er en serie af moderne møbler i stål designet af Thomas Bentzen for Muuto. Designet er enkelt og rent med organiske former. Serien er lavet af pulverlakeret stål og ideel til udendørsbrug med et stærkt og holdbart design. Vejledende inkl. moms på Linear Steel Table: fra 6.995 kr. og Linear Steel Bench fra 3.795 kr.

 

 

7

PALISSADE AF RONAN & ERWAN BOUROULLEC

Palissade er en serie af udendørsmøbler designet af Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Kollektionen findes i sort, hvid, grøn og stål og omfatter både bænke, stole, borde, sofaer og en chaise longue - alle designet i samme gennemgående grafiske formsprog. Vejledende udsalgspris inkl. moms for Lounge Chair er: 3.999 kr. og Lounge Sofa 5.599 kr. 

Anbefalede artikler