<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Det stikker helt af i år - SACKit satser på outdoor-trend
Det stikker helt af i år - SACKit satser på outdoor-trend

Det stikker helt af i år - SACKit satser på outdoor-trend

BOLIGINDRETNING

Med en historisk stor investering i en komplet udendørs lounge-kollektion rammer SACKit lige ind i en kæmpe interesse for indretning af terrasser og haver. Det første produkt – en serie af vandtætte og genopladelige lamper – ligner allerede et sommerhit.

Aalborgensiske SACKit er mest kendt for sine sækkestole, barstole, højtalere og høretelefoner i minimalistisk stil. Men med en særdeles succesfuld lancering af sin første lampe-serie – de vandtætte og genopladelige SACKit Light – og flere nye udendørs produkter på vej, satser virksomheden nu stort på markedet for outdoor bolig, som i dén grad er blomstret under corona-pandemien.

 

Ifølge CEO Kristoffer Glerup er han og kollegaerne hos SACKit nærmest blæst bagover af den store interesse for SACKit Light. De nye lamper hitter stort i både ind- og udland og har allerede bidraget mere til omsætningen, end det samlede salg i virksomhedens webshop gjorde i hele 2020. SACKit Light er på bare seks uger solgt i ca. 10.000 stk.

 

- Vi er vant til, at et nyt produkt skal igennem en vis introduktionsfase, før kunderne tager det til sig. Men SACKit Light har solgt fra dag ét i både ind- og udland. Vi har netop lanceret i Norge, hvor lamperne er strøget direkte ind som vores mest sælgende produkt, fortæller Kristoffer Glerup.

 

SACKit Light3

 

Indelivet rykker ud

SACKit-lamperne er de første produkter i et nyt komplet udendørs lounge-miljø, som lanceres i dette forår under navnet SACKit Outdoor Collection. Og timingen kunne næppe være bedre. Interessen for at skabe indbydende uderum har været stigende i en årrække, men tendensen er accelereret kraftigt under corona-pandemien, hvor mange har opholdt sig hjemme 24/7.

 

- Efter en lang vinter med lockdown hungrer alle efter at komme ud, og de vil have komforten og den lækre stil fra stuen med. Det er ikke en ny tendens, men det stikker helt af i år. Vores hængekøjer og udendørs sækkestole, som vi har haft i sortimentet i flere år, sælger også bedre end nogensinde. Derfor er vi helt vildt spændte på, hvordan kunderne tager imod vores mange nye produkter, siger Kristoffer Glerup.

 

 

Sommervarmen booster salget

Blandt nyhederne i SACKit Outdoor Collection er den modulopbyggede Cobana Lounge-sofa, der er SACKits helt store sommersatsning. Sofaen, som er designet til at stå ude året rundt, blev lanceret på SACKits webshop for to uger siden, og de stigende varmegrader ser i dén grad ser ud til at booste interessen. Således har SACKits onlinesalg de seneste dage ligget hele 1.400 % højere end sidste år – primært på grund af lamperne og sofaen.

 

Det bekræfter en anden tendens, som har vist sig under corona-nedlukningerne; nemlig at det er blevet nemmere at sælge bl.a. møbler over internettet.

 

- Vi ser, at folk i højere grad end tidligere vælger at købe de dyrere produkter online. Det hænger også sammen med, at vi har investeret i en ny hjemmeside, der præsenterer produkterne langt bedre og styrker købsoplevelsen, pointerer Kristoffer Glerup.

 

Varegrupper som møbler, accessories og forbrugerelektronik har generelt haft kronede dage under corona-nedlukningen. Den udvikling rammer direkte ind i SACKit’s produktsortiment og kan i dén grad aflæses i omsætningen. År til dato er omsætningen i SACKits webshop mere end ti gange højere end på samme tidspunkt sidste år.

 

SACKit Cobana Lounge Sofa1

 

FAKTA: SACKit Outdoor Collection

SACKit Outdoor Collection er et komplet udendørs loungemiljø, der består af lamper, sofa, sofabord, olielampe, blomsterkrukker, vinkøler samt en stander, der kan bruges til flere af produkterne. Serien lanceres løbende hen over foråret og forsommeren 2021.

 

Lamper:

SACKit Light er en serie af batteridrevne lamper i tre størrelser (170, 300 og 500 mm.) til inden- og udendørs brug. Lamperne er IP67 vand- og støvtætte, har variabel lysstyrke og op til 24 timers batteritid. Batteriet kan oplades trådløst eller via USB. Light kan bruges sammen med Accessory Stand eller Patio sofabordet.

 

Sofa:

SACKit Cobana Lounge sofaen er modulopbygget og kan sammensættes efter areal og behov. Sofaen er fremstillet i vand- og smudsafvisende olefin-stof, formstabilt quick dry skum og pulverlakeret aluminium, hvilket gør, at den kan stå ude hele året.

 

Sofabord:
SACKit Patio sofabordet er udført i pulverlakeret aluminium med en hylde i teaktræ. Bordet er designet med en rund udskæring, som gør det muligt at placere en række af produkterne fra SACKit Outdoor Collection direkte i bordpladen: Light 150, Flower pots, olielampen og vinkøleren.

 

Blomsterkrukker:
SACKit flower pots er fremstillet i beton og kan bruges inde og ude. Overfladen har et terrazzo-lignende udtryk, som varierer fra krukke til krukke. Krukkerne kan bruges alene eller kombineres med SACKit Accessory Stand eller Patio sofabord.

Accessory stand:
SACKit Accessory Stand er en udendørs stander i pulverlakeret rustfrit stål, der kan bruges sammen med en række af produkterne i SACKit Outdoor Collection: Light 150, Flower pots, olielampen og vinkøleren. 

Olielampe:
SACKit olielampen er fremstillet i pulverlakeret rustfrit stål, hvilket skaber høj holdbarhed og et stilrent look. Lampen er udstyret med en væge, som beskyttes af låget. Olielampen har børnesikret top og kan bruges alene eller kombineres med SACKit Accessory Stand eller Patio sofabordet.

 

Vinkøler:

SACKit wine cooler er fremstillet i satinpoleret, rustfrit stål med tolagskonstruktion og læderhåndtag. Vinkøleren har vandopsamling i bunden og medfølgende istang, hvilket gør, at den kan bruges som isspand.

 

Fakta om SACKit

SACKit udvikler og sælger livsstilsprodukter med hovedvægt på kvalitet, funktionalitet og dansk design, der skiller sig ud. Sortimentet omfatter blandt andet højtalere, trådløse opladere, høretelefoner, sækkestole, barstole og lamper samt loungemøbler til inden- og udendørs brug. Virksomheden er stiftet i Aalborg i 2012. CEO Kristoffer Glerup og managing director Peter Rasmussen er hovedaktionærer. SACKit omsætter årligt for et større tocifret millionbeløb på 30 markeder verden over. 35 % af salget kommer fra eksport med Norge, Sverige, Finland og Tyskland som de vigtigste markeder. SACKit beskæftiger 19 medarbejdere. Læs mere på www.sackit.dk

 

 

Anbefalede artikler