3123 2222

Boxit: Containervirksomhed vokser - Åbner største afdeling

 

Placeringen af den nye Boxit-afdeling bliver i Hasselager, hvor det primære fokus bliver at lave specialdesignede containere til industrien

 

Boxit vokser. Og der går ikke lang tid, containervirksomheden rykker ind i de nybyggede haller, der strækker sig over 1.800 kvm på Brunagervej i Hasselager.

 

Virksomheden, der beskæftiger sig med udlejning af depotrum og containere, er med cirka 13.800 depotrum samt 6.000 containere en af de største spillere i Danmark.

 

Og det bliver de ved med at være. I slutningen af april måned åbner de for den nye afdeling, som også bliver den hidtil største. Afdelingen kommer til at koncentrere sig om specialdesignede containerløsninger til virksomheder. Et område, hvor virksomheden har oplevet stigende efterspørgsel:

 

– Når vi vælger at bygge så stort, er det fordi, flere og flere af vores erhvervskunder har specifikke ønsker til deres containerløsninger. Vi satser stort, men vi tror på, at Boxit kan tage en større plads på markedet for specialdesignede containere, siger vicedirektør i Boxit, Lars Alkert Andersen.

 

Boxit har vokseværk

 

Den nye afdeling er en del af et større vokseværk hos den nordjyske virksomhed, som blev grundlagt i 2003. Den er nemlig også i gang med at udvide en depotrumsafdeling i Risskov ved Aarhus.

 

Her er der nu grundet specialafdelingens og containerdepotets flytning til Hasselager blevet frigivet plads. Og det har givet mulighed for at udvide depotrumsafdelingen i Risskov.

 

– Vi oplever en stor efterspørgsel på depotrum i Aarhusområdet, og det vil vi selvfølgelig gerne kunne imødekomme. Det er både virksomheder og private, der har brug for mere opbevaringskapacitet, og her er vores afdeling i Risskov en rigtig god lokation i forhold til infrastrukturen, siger Lars Alkert Andersen

Du kan læse mere om BOXIT' containerdepot i Hasselager her

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Værkstedscontainer til byggepladsen

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation