Nyt centalt containerdepot i Risskov

BOXIT har tredoblet mængden af udlejningscontainere på tre år. Derfor etablerer depotrumskæden nu eget containerdepot i Risskov. 

 Udlejningen af containere går godt for BOXIT, der derfor nu etablerer eget containerdepot på 10.000 kvadratmeter i tilknytning til BOXIT depotrumsafdelingen i Risskov.
- Vi ønsker at får endnu mere kontrol over processen, så vi nu selv står for kørselsplanlægning, kørsel, test, reparation, ombygning og oplagring. På den måde sikrer vi både højere kvalitet for kunderne, og prismæssigt kan vi fortsat være konkurrencedygtige, siger direktør for BOXIT, Christian Nielsen

3.000 containere på fire år

I begyndelsen af 2014 havde BOXIT 1.000 containere, og det antal er nu vokset til 3.000. 
- Vi har de senere år oplevet massiv vækst, og vi tror, at det fortsætter, siger Christian Nielsen.


Flyttebox i stedet for flyttemand

En del af væksten i BOXIT kommer fra private flyttekunder, der benytter en container ved ombygning og flytning. Med Flytteboxen har BOXIT opdyrket et marked i Danmark, som konkurrenterne ikke har fokuseret på. 
- Vi så potentialet ved at etablere et nyt koncept for private flytninger. Det har været en stor succes med en årlig væjst på 60-70 %. Konceptet er stærkt inspireret af det amerikanske marked for flytning. Det er meget enkelt: Vi leverer en Flyttebox hos kundens fraflytningsadresse i god tid før flytningen. Flytteboxen fyldes, og vi flytter den herefter til den nye adresse, hvor vi også henter den igen, når kunden har pakket ud. Konceptet  tiltaler mange travle familier, fordi man kan flytte stress-frit og selv styre det hele i ens eget tempo, siger Christian Nielsen.


Vækst l containere til erhverv


- Flytteboksen har i stor udstrækning været med til at udvide markedet for udlejning af containere. Men vi har også haft vækst på det meget konkurrenceprægede marked for udlejning af containere til virksomheder, byggefirmaer osv. Væksten skyldes, at vi kan holde lave priser, fordi vi konstant optimerer koncept, transport osv. Det nye depot er et vigtigt tiltag for at bevare vores fordele, siger Christian Nielsen

Nyt testcenter til køle- og frysecontainere

Det nye containerdepot indeholder vaskeanlæg og et professionelt testcenter, hvor BOXIT tester kølecontainere, inden de ankommer til kunder, der har lejet dem.
- Vi har længe ønsket os et testcenter, der giver kunderne sikkerhed for driftssikkerhed i de køle-/frysecontainere, vi fx lejer ud til koncertarrangører. Vi opfører også en større hal, hvor vi kan reparere, male og isolere containerne. I det hele taget har vi fået fine forhold til vores containere i Risskov, slutter Christian Nielsen.

Stort område med styr på containerne

Størstedelen af de 10.000 m2 containerdepot er belægningssten med nummerede pladser til de mange containere der dagligt kommer ind og bliver kørt ud fra depotet i Aarhus. Dermed er det nemt at holde styr på hvilke containere der står hvor, og hvilke containere der skal flyttes ud til nye kunder.

Se mere om BOXIT Container

Eller se mere om BOXIT Flyttebox

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Kontaktinformation