dsc02035-dsc02037 lys

Værkstedscontainer til byggepladsen

Specialdesignet opbevaring af tungt udstyr

På byggepladsen ved Rødby har et nyt syn mødt arbejderne – specialdesignede værkstedscontainere leveret af BOXIT. Disse containere er skræddersyet til opbevaring af heavy duty machinery, som kræves til det omfattende Femern-projekt. Med fokus på kundens behov og materialer er disse containere en essentiel del af projektets infrastruktur.

Disse specialdesignede containere er baseret på standard 20-fods modeller, men er blevet omhyggeligt tilpasset med installationer af lys, el og ventilation. "Vores mål er at sikre et effektivt og sikkert arbejdsmiljø for vores kunder," udtaler en Palle fra BOXIT. "Derfor har vi integreret lysinstallationer i loftet og el- og ventilationssystemer for at sikre optimale forhold i containerne."

Containerne fungerer ikke kun som opbevaringsenheder, men også som små arbejdsstationer. Med installationer af både volt- og ampereudtag samt tilhørende relæ er der mulighed for strøm til forskellige arbejdsprocesser. Samtidig sikrer ventilationssystemet et behageligt indeklima, hvilket er afgørende for arbejdsforholdene på pladsen.

BOXIT har også taget højde for æstetik og funktionalitet ved at tilbyde kunderne valget af farve til deres containere. I dette tilfælde er containerne malet i en mørk grå farve, som matcher kundernes præferencer. En særlig sidedørscontainer med en bred åbning på knap 6 meter er også tilgængelig, hvilket er ideelt til opbevaring af lange materialer eller hvis arbejdsprocesserne kræver en bred åbning.

Yderligere tilpasninger, såsom montering af reoler, er også tilgængelige efter kundens behov. Disse reoler, lavet af massivt jern, er skræddersyet til at rumme tungt værktøj som løfteanordninger og kroge. Andre containere indeholder kroge til håndtering af tunge kæder eller er indrettet som eksterne arbejdsstationer med arbejdsborde og specialbyggede reoler.

"Vores værkstedscontainere kan designes og opbygges helt individuelt efter kundernes behov," forklarer repræsentanten fra BOXIT. "Vi tilbyder forskellige størrelser, fra 10-fods til 40-fods containere, og muligheden for isolering for at imødekomme alle krav." Sikkerheden er også en prioritet, og alle containere er udstyret med påmonterede låse for at sikre kundens materialer.

Med disse specialdesignede værkstedscontainere leveret af BOXIT kan byggeprojekter som Femern-projektet sikre en effektiv og sikker opbevaring og arbejdsstation til det nødvendige udstyr og materialer.

Se evt mere om BOXIT's løsninger her
Kølecontainer / Frysecontainer

Kontorhotel i Aalborg

Vandbehandlingsanlæg i specialcontainer (svensk tekst)

Pop-up butik

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Kontaktinformation