<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Le Klint lampe i metal med reference til de ikoniske folder

Det danske designbrand Le Klint har igen indgået et samarbejde med den franske designer Aurélien Barbry. Denne gang er der tale om et design, som hverken er i papir eller folie, men som derimod er lavet af metal. Pendlen hedder Facet og har referencer til Le Klints smukke plisséer

Hvordan kan man overføre Le Klints ikoniske plisséer til metal? Dette spørgsmål stillede den franske designer Aurélien Barbry sig selv. Han havde allerede designet flere lamper for Le Klint, hvoraf den seneste var i anledning af Le Klints 80-års jubilæum. Men denne gang var idéen at skabe en lampe i metal men med referencer til de ikoniske plisséer, som normalt foldes i enten papir eller folie. Med respekt for Le Klints velkendte DNA blev Facet dermed skabt.

 

Facet har en ikonisk form, som er enkel i sit udtryk. Pendlen kan bruges i flere forskellige sammenhænge som f.eks. over spisebordet eller køkkenbordet.

Skærmen på Facet kommer i lakeret aluminium i enten sort eller hvid og med matchende stofledning. Facet kan også leveres til projektopgaver i andre farver.

Størrelse: h. 22 cm, ø. 24 cm

Vejledende pris: kr. 2.995,-

140_white_light_top

140_white_light

140_black_front

Model 140 white + black_kitchen-2

Model 140 black dining-3

Model 140 white kitchen-5

 

Brand: Le Klint  

Kategori: Lampe

Produktnavn: Facet

Designer: Aurélien Barbry

Se mere på: www.leklint.dk/collections/pendlerKATEGORIER

BRANDS