<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Flower Lamp i ny udgave

I 2022 relancerede dk3 de to klassiske Poul Cadovius lamper Flower Lamp fra 1968 og 900 Lamp fra 1972. De to lamper er vidt forskellige i udtryk og funktion, men fortolker på hver deres måde Poul Cadovius' alsidige og karakteristiske designunivers. Begge lamper blev i 2022 relanceret i en messingfarvet udgave, der nu får følgeskab af en ny flot stålfarvet variant.

I 1960'erne var der mange der brugte lamper i haverne til at oplyse blomsterbedene, og med lanceringen af Flower Lamp®videreførte Poul Cadovius denne trend til indendørs boligindretning.

Læs også:

Designchef: Fremtiden handler om at udveksle ideer


Lampen består af to halvkugleformede aluminiumsskærme forbundet af fire tynde stålstænger, hvor den nederste skærm fungerer som planteskål, der oplyses af lampen i den øverste skærm. En simpel og genial design-idé, der rammer ind i trenden med hængende planter og forener flower power vibes fra 60'erne med moderne boligindretning.

Flower Lamp_alu_II6
FLOWER PENDANT_BRASS_HIGH
Flower Lamp_alu_II3
Flower Lamp_alu_II4

 

Brand: dk3
Kategori: Lamper
Produktnavn: Flower Lamp
Designer: Poul Cadovius

Se mere på: www.dk3.dk

KATEGORIER

BRANDS