<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bænke og daybed i japandi-stil

Japandi-stilen er kendetegnet ved enkelhed og minimalisme, og i Umi-kollektionen fra SOFACOMPANY er japanske og skandinaviske designtraditioner er fusioneret.

Bænkene og spisebænkene – som begge fås med eller uden ryglæn – i Umi-serien kendes på de rene linjer og naturlige materialer. Umi-serien blender fint ind i møblementet i forskellige typer af daglig- og spisestuer.

Sædets linjer er enkle og indbydende, og designet giver dig lyst til at sætte dig ned og slappe af, om det er til et måltid, en sammenkomst eller for en stille stund. Benene, som er fremstillet i ege- og valnøddefiner, understreger det enkle udtryk. Det overordnede look udstråler både stil og minimalisme.

 

Ud over bænke og spisebænke inkluderer Umi-kollektionen fra SOFACOMPANY også en daybed. Møblerne fås med forskelligt betræk, og de to standardvarianter, Agnes Brown og Moss Rust, falder begge fint i tråd med kollektionens udtryk.

Agnes Brown er et blødt tekstil, som er fremstillet i polyester, der er nemt at vedligeholde. Samtidig har tekstilet stor holdbarhed samt lysægthed, og levetiden er lang. Farvemæssigt ligger Agnes Brown mellem cremet brun og råhvid.

Moss Rust er et chenilletekstil med en mat overflade, der føles som blød mos fra skovbunden. Farven har en rustrød tone, og den kan også fås i polyester.

Begge tekstiler overholder OEKO-TEX 100 standarderne.


sofacompany-umi-daybed-2
sofacompany-umi-daybed-1
sofacompany-umi-daybed-4
sofacompany-umi-daybed-5

 

Brand: SOFACOMPANY

Kategori: Sofaer

Produktnavn: Umi-kollektionen

Se mere på: www.sofacompany.com

KATEGORIER

BRANDS