<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gardiner af havaffald og genbrugsflasker

Hos Luxaflex arbejdes der ambitiøst med research og innovation, og der ligger mange års erfaring bag gardiner som GreenScreen Sea-Tex.

Luxaflex' kollektion rummer flere løsninger, som er produceret af genanvendte materialer. Det gælder bl.a. særlige stofgardiner, rullegardiner og lamelgardiner fremstillet af et innovativt tekstil, som er verdens første gardinløsning bestående af 50% genanvendt plast fra havet. Luxaflex har udviklet tekstilet i samarbejde med virksomheden Bionic. Hovedparten af havplasten til tekstilet er indsamlet langs Stillehavskysten i Mellemamerika af frivillige fra organisationen Waterkeeper Alliance og projektet U-turn, hvis overordnede mål er at holde strande fri for skrald og fremme havenes økosystem. Når plasten er indsamlet, bliver den makuleret og lavet om til små stykker, som spindes til garn. 

Stofgardin


Rullegardinsvævene i GreenScreen Sea-Tex reflekterer effektivt sollys og varme samtidig med, at man kan se ud gennem vævet. Det betyder, at vævet begrænser genskin og holder varmen tilbage, så rummet bibeholder en behagelig temperatur. De findes både med og uden reflekterende bagside. Rullegardinsvævene er ligesom lamelvævene certificeret med både Greenguard og Cradle to Cradle.

Luxaflex


Gardinerne fås i flere farver og kan skræddersyes, ligesom Luxaflex' øvrige kollektioner, efter ønske og behov.

Stofgardinerne Sea er en del af kollektionen GreenScreen Sea-Tex, der er en vævssamling fremstillet af 50% af havplast, indsamlet langs strande og kystlinjer. Den genvundne plast, som bruges i stoffet, er kombineret med polyester for at skabe et blødt og bølgende gardin med et luftigt hørlook. Farverne spænder fra lyse nuancer af sand til nedtonede havblå og oceangrønne nuancer.

stofBrand: Luxaflex

Kategori: Tekstil og tæpper

Produktnavn: GreenScreen Sea-Tex

Designer: Luxaflex

Se mere på www.luxaflex.dk


KATEGORIER

BRANDS