<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

String - et reolsystem med uendelige fortolkningsmuligheder

String Furniture stammer tilbage fra 1949, hvor forlaget Bonnier måtte konstatere, at det var op ad bakke at sælge bøger, når de færreste havde en bogreol. Det fik Bonnier til at udskrive en konkurrence om at designe en hylde med de tre kriterier: hylden skulle være overkommelig i pris, let at sende og nem at montere.


reol1
String, som var arkitekt-parret Nisse og Kajsa Strinnings bud, opfyldte alle tre krav og blev hurtigt både allemandseje i de svenske hjem og et design-ikon i den størrelsesorden, at String blev monteret på kontorerne i FNs hovedkvarter i New York.
reol4
Siden 2005 har String Furniture ejet det ikoniske String® System, og der arbejdes løbende med både produktudvikling af det originale String System med nye farver, materialer og tilbehør - plus helt nye designs.

reol5
I 2010'erne indgik brandet et samarbejde med designerne Anna von Schewen og Björn Dahlström om udviklingen af et klapbord, som blev så stor en succes, at samarbejdet fortsatte med kontorserien Works™ by String Furniture, der i 2016 vandt den tyske Design Award. Kontorudvidelsen inkluderer bl.a. et højdejusterbart skrivebord, der gør det muligt at skabe fleksible og ergonomiske arbejdspladser. Det er et stringent og stilrent bord, der fås i fire størrelser inklusiv hæve/sænke funktion.

reol6
Det videreudviklede reolsystem String System er blevet en levende og tidløs designklassiker, som hele tiden knopskyder med nye aktuelle tiltag med udgangspunkt i og respekt for den enkle funktionelle grundidé og form helt fri for dikkedarer. Systemet giver alle mulighed for at opbygge og udbygge præcis det reolsystem, der er brug for hvor som helst - fra det mindste lille rum til et stort kontorlandskab eller sågar et udendørs areal.

reol2lodret

 

Brand: String Furniture

Kategori: Reolsystem 

Produktnavn: String® System

Designer: Nisse og Kajsa Strinning

Kontaktinformation: +45 60 10 00 36

Se mere på www.stringfurniture.com