<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyfortolkning af reolsystemet Pira for String Furniture

Pira G2 er et moderne take på et ikonisk svensk mid century-møbel, nemlig reolsystemet Pira fra 1955 tegnet af den svenske arkitekt Olle Pira (1927-2018). String Furniture har i samarbejde med arkitekten Anna von Schewen og industriel designer Björn Dahlström skabt en nutidig fortolkning – en ny generation – af Pira, fremstillet af nutidens materialer, men med et tydeligt link og en respektfuld hilsen tilbage til 1950'erne. Den nye 2023-version er højere og bredere, og giver Pira G2 et mere arkitektonisk udtryk. Reolen synes spinkel, let og elegant, men er samtidig robust.


string-furniture1

 

Reolsystemet Pira G2 er modulopbygget og kan opbygges fritstående som rumdeler eller vægmonteres, og er lige velegnet til den lille og den store stue, større opholdsarealer eller offentlige rum. Hylderne er testet og godkendt til 50 kg’s belastning, så de kan naturligvis bære bøger, men reolen er også helt perfekt som galleri for kunst og yndlingsobjekter. Reolsystemet kan indrettes med skabe, organiseringsbakker og bogstøtter i enten eg eller valnød, hvilket tilfører varme og skaber en smuk kontrast til det lakerede metal.

stringfurniture4


Fås i lakeret stål, aluminium, valnød og lys eg med stænger og hylde i gråsort eller hvid i målene B 70 cm eller 90 cm og maks. højde fritstående 318 cm.

Pira G2 har fået masser af international opmærksomhed, og har i 2023 modtaget en Monocle Design Award, en af de mest prestigefulde designpriser, for "Best Design Revival". Livsstilsmagasinet Monocle hylder hvert år design, der forbedrer menneskers livskvalitet – og som på flere andre parametre differentierer og udmærker sig. Monocle fremhæver String Furnitures evne til ikke kun at genoplive, modificere og relancere et produkt fra fortiden, men identificere et produkt, der kan bruges til at dele og definere et rum.


string-furnture5

string-furniture2Brand: String Furniture

Kategori: Reolsystemer

Produktnavn: Pira G2

Designer: Anna von Schewen og Björn Dahlström

Kontaktinformation: +45 60 10 00 36

Se mere på String Furniture

 

KATEGORIER

BRANDS