<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

My Chair by Space Copenhagen for Stolab

Det svenske møbelbrand Stolab er indbegrebet af gedigne, tidløse skandinaviske træmøbler. Med stolte rødder tilbage fra 1907, har virksomheden lige siden produceret møbler i massivt træ på den samme fabrik i Smålandsstenar, hvor traditionelt håndværk i dag kombineres med moderne teknologi.

My Chair er designet af Space Copenhagen for Stolab og er et typisk møbel fra den danske tegnestue. Sort, sofistikeret, skulpturel og med stamina. Det er en stol med masser af personlighed og et lille strejf af dekadence.

Solidt håndværk og kvalitet går op i en højere enhed med dette samarbejde, hvor den danske design duo med My Chair bringer lidt mere kant til Stolabs ellers imponerende samling møbler i massivt træ.

Space Copenhagen har sans for materialer og for detaljer. Resultatet er en unik, komfortabel, velproportioneret og smukt formet stol, der er lige så interessant bagfra som forfra. Og den kan både stå alene eller rundt om et spisebord, ligesom den også egner sig i restauranter og i mødelokaler.

My Chair er fremstillet af massiv, sortmalet birketræ. Den fås enten med polstret sæde og ryg eller blot med polstret sæde i sort læder.

Mål: L 53 x B 51 x H 76 cm. Siddehøjde: 44 cm. 

stolabstol

Stolab© My Chair chair upholstered seat Elmo Elmotique VII 99001 birch black 52 0101 (1)Brand: Stolab

Kategori: Stole

Produktnavn: My Chair

Designer: Space Copenhagen

Kontaktinformation: +46 371 337 50

Se mere på www.stolab.se