<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bordlampe af finsk birketræ

Teelo 8020 har solide rødder i skandinavisk æstetik, men skiller sig alligevel ud med sit formsprog. Den lever til fulde op til Secto Design designmission om at lamper skal være smukke objekter – også uden lys.

Lampen er fremstillet af PEFC-certificeret, finsk birketræsfinér. Alle Secto Designs lamper er fremstillet af birketræ, som skaber et varmt, hyggeligt og harmonisk lys. Kollektionen består af 29 lamper tegnet af den prisvindende arkitekt Seppo Koho. Han laver altid selv de første prototyper i hånden, og hans mål er altid at designe lamper, der giver et rart og beroligende lys uden at blænde. Lyskilden er altid skjult i Secto Designs lamper.

Udover at være smukke designstatements, er lamper fra Secto Design også et etisk og miljøvenligt valg. De er alle håndlavede af certificeret finsk birk, og produktionen er lokal. Lamperne produceres nemlig stadig i den lille by Heinola i det sydlige Finland. Træet vokser i det centrale Finland, og transporteres derfor kun korte afstande. Under produktionen er der stort fokus på genbrug og sortering af materialerne. Eksempelvis genbruges savsmuldet fra produktionen til at lave træpiller til opvarmning.

Teelo 8020 fås i to udgaver, en lys i birk og en mørk i valnøddefiner.

SectoDesign_lampe
SectoDesign_Teelo-lys


SectoDesign_Teelo_

SectoDesign_Teelo

Brand: Secto Design 

Kategori: Lampe

Produktnavn: Teelo 8020

Designer: Seppo Koho 

Se mere på: www.sectodesign.fi

KATEGORIER

BRANDS