<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Saga Højstol fra Oaklings Copenhagen


Oaklings Copenhagen er et dansk designbrand, der blev grundlagt i 2020 af Anja Pajor. Kollektionen er designet af Nina Bruun og består af møbler til børn fremstillet i FSC-certificeret egetræ, som er produceret og håndsamlet lokalt i Europa. Med et klassisk design er møblerne velegnet til restaurations- og hotelbranchen, da den er nem at inkorporere i indretningen. Senest er Oaklings Copenhagen nomineret til en German Design Award 2024 i kategorien ‘Excellent Product Design’.

 

Inspirationen til Oaklings Copenhagens kollektion kommer fra det gode håndværk i gamle dage, hvor børnemøbler var fremstillet i solide materialer og havde en lang levetid. Men også̊ en tid hvor, børnemøbler var designet af anerkendte arkitekter og havde et klassisk design på lige fod med resten af hjemmets indretning. Det er denne kompromisløse tilgang til såvel kvalitet som design, der kendetegner Oaklings Copenhagens kollektion.

 

Højstolen SAGA har et design, som gør at barnet sidder helt tæt til bordet og dermed kan være en del af hyggelige stunder omkring et måltid. Det aftagelige T-kryds mellem benene og den justerbar fodstøtte gør, at barnet kan have glæde af højstolen i mange år, da stolen følger barnets alder.

 

SAGA Højstol kan benyttes af børn, når de kan sidde uden hjælp omkring 6 måneders alderen og op til barnet er 6 år.

 

Saga_highchair_oak_and_black (1)
Saga_Highchair_oak_oaklings (15)
Saga_Highchair-smokedoak_oaklings (11)
Saga_smoked_highchair_Oaklings (1)
Saga_smoked_highchair_Oaklings (2)Produktnavn: Saga Højstol
Designer: Nina Bruun
Brand: Oaklings Copenhagen
Kontaktinformation: anja@oaklingscopenhagen.com * 29 42 92 51

KATEGORIER

BRANDS