<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Energieffektivt dobbelt plissegardin fra Luxaflex

Duette er et fleksibelt og funktionelt dobbelt plissegardin, der også er energieffektivt og har pladsen som et af Luxaflex' mest populære gardiner. Imellem gardinets to lag af plisseret væv opstår der celler med luft, som mindsker energiforbruget og giver et bedre indeklima. Cellerne skaber nemlig en isolerende effekt både sommer og vinter, hvor gardinerne henholdsvis holder varmen ude og inde. På den måde sparer man på energien og bruger færre ressourcer.

Gardinet Duette fås i mange farver, materialer og tætheder, og det kan laves til vinduer i alle størrelser og former - selv runde og trekantede. Duette er lydabsorberende og kan fås med flere forskellige betjeningsmuligheder, hvilket giver fleksibilitet og frihed i hverdagen. Man kan f.eks. koble Duette til det intelligente styresystem PowerView Automation, så gardinet kan indgå i hjemmets smart home system med tids- og stemmestyring eller styres med fjernbetjening eller app.

Alle Luxaflex' gardiner fremstilles på specialmål efter ønske og behov. Intet vindue er for specielt formet til en gardinløsning fra Luxaflex. Størstedelen af Luxaflex' kollektioner kan leveres med den prisvindende betjening PowerView Automation.

luxaflex

 

Luxaflex_Duette_Architella_pris_fra_2700kr_02

 

Luxaflex2Brand: Luxaflex

Kategori: Tekstiler

Produktnavn: Duette

Designer: Luxaflex

Kontaktinformation: 86 17 93 77

Se mere på www.luxaflex.dkKATEGORIER

BRANDS