<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ascent: Fleksibel og fandenivoldsk

Norske Daniel Rybakken er kendt for sit no nonsense-design – altid med et eksperimenterende twist. Og Ascent fra Luceplan er ingen undtagelse. Det er en innovativ lampe med uendelige niveauer af lys. 

I stedet for blot at holde skærmen/lyskilden oppe, går stangen igennem lyskilden, hvilket gør lampen let at håndtere, og samtidigt får den et look, som på én gang er diskret og fuld af attitude i al sin enkel- og underspillethed.

Med en indbygget lysdæmper styres lyset/lysintensitet ved at glide skærmen/lyskilden op og ned på stangen, en bevægelse og interaktion, som føles helt naturlig og instinktiv. Takket være den geniale lysdæmper, der er placeret inden i lampeskærmen, kan lysets styrke justeres ved at bevæge skærmen lodret op for lysere, og ned for mørkere. Ascent er ikke kun elegant og stilfuld, men også interessant og relevant – både i private hjem og på restauranter, hoteller og kontorer.

 

Fremstillet af aluminium, som er ekstruderet, hvilket gør metallet både lettere og stærkere.

Højde maks. 65 cm. Skærmen måler 10 cm i højden og har en diameter på 8,5 cm.

Fås i to versioner: En model på fod, der står på bordet, samt en model, der sættes fast på siden af bordet med en klemme.

Pris fra 4.950 kr.

Luceplan Ascent

Luceplan Ascent1

Luceplan Ascent2

Luceplan Ascent3

 

Brand: Luceplan

Kategori: Lamper

Produktnavn: Ascent

Designer: Daniel Rybakken

Se mere på: www.luceplan.com
KATEGORIER

BRANDS