<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Design selv dine tæpper fra Kasthall

I over 130 år har Kasthall skabt vævede og håndtuftede tæpper i højeste kvalitet lokalt i Kinna og derved etableret hjertet af Sveriges tekstilindustri. Håndværksprincipperne er forblevet de samme siden virksomhedens start – at skabe unikke tæpper, der er smukke, holdbare og en fornøjelse at gå på. Kasthalls tæpper er lavet til at holde hele livet, hvilket kræver tidløse designs, samt en forståelse og respekt for de materialer, der arbejdes med. Da alle tæpper laves på bestilling og skræddersyes, går ingen ressourcer unødigt til spilde.

Nu har Kasthall lanceret et onlineværktøj, hvormed man kan få fremstillet sit eget unikke, vævede tæppe i 100% uld. Med Rug Designer kan man designe et tæppe fra kollektionerne ARKAD og HÄGGÅ, og vælge mellem 20 smukke skabeloner/mønstre, ikke færre end 176 farver og mange størrelser. Man kan vælge at designe helt fra bunden eller at bruge de templates, der er tilgængelige. Kasthall Rug Designer er tilgængeligt på deres website, og der er masser af valgmuligheder uanset om man er til tern, striber eller mønstre.

Alle tæpper, der designes i Kasthall Rug Designer, specialfremstilles på fabrikken i Kinna i det sydvestlige Sverige. 

Kasthall_Moodboard_Black_Spring_2022

Kasthall_Narrow_Stripe_Icon_Red_Clay_753_Silver_Plum_560_LS20

Kasthall_Narrow_

Kasthall_Sugar_Cube_Icon_Yellow_Ocher_484_CU

Kasthall_Wide_Stripe_Icon_Midnight_Black_554_LS22

 

Brand: Kasthall

Kategori: Tekstil og tæpper

Produktnavn: Kasthall Rug Designer

Designer: Gunilla Lagerhem Ullberg

Kontaktinformation: +46 320 20 59 41

Se mere på Kasthall