<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Frostfri armatur og udendørsbruser med Frostline

Gennem mere end 25 år har Frostline været synonym med frostfri kvalitetsarmaturer i eksklusive design. Fordi alle deres udendørsbrusere er frostfrie og derfor uden problemer kan stå ude året rundt, er der med Frostline garanti for bad under åben himmel 365 dage om året.

Duo Outdoor shower er en frostfri udendørsbruser i et minimalistisk design, som virker ved, at en selvtømmende ventil tømmer røret for vand, når bruseren ikke bliver brugt – det er et simpelt, mekanisk system uden brug af elektricitet. Installationen kræver ikke strøm, og derfor kan Duo Outdoor shower placeres og monteres steder, hvor det ellers ville være svært. Kvaliteten gør, at bruseren også kan anvendes på offentlige arealer ved strande, campingpladser eller andre steder, hvor der er behov for en udendørsbruser.

Der fås en model af udebruseren med et selvlukkende greb, som gør, at der lukkes af for vandet, når grebet slippes. Det er også muligt at tilslutte bruseren med forblandet vand, som sikrer at vandet har en fast temperatur, når man åbner for vandet. På den måde undgås risiko for skoldning.

I Duo-serien fås også en frostsikker vandhane i samme stilrene design og med mulighed for at tilslutte en vandslange. Både bruser og vandhane fås i glasblæst eller poleret stål samt i kobber.

Alle Frostline-produkter er produceret i Danmark og fremstillet af massive materialer, som sikrer lang levetid.

frostlibeduo1

frostlineduo

frostlineduo2

frostlineduo3Brand: Frostline

Kategori: Bad

Produktnavn: DUO

Designer: Roland Thorsen

Kontaktinformation: +45 87 24 14 44

Se mere på www.frostline.dk