<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Alsidigt bord fra Eva Solo Furniture

Grafisk enkelt og elegant – Taffel er resultatet af et designsamarbejde med SPARK for Eva Solo Furniture. Med sit lette udtryk og sine 90 cm i bredden er Taffel yderst velegnet til mindre rum. Det alsidige bord kan bidrage med flere praktiske og pladsbesparende funktioner. Det kan både anvendes som spise- og arbejdsbord, og det har integrerede tillægsplader, der nemt kan trækkes ud, når behovet for mere plads opstår. Selvom udtrækket er designet med fokus på funktion, udgør det i sig selv en dekorativ detalje, som giver bordet karakter.

eva-solo2


SPARK har med Taffel skabt et robust, råt og industrielt møbel, der alligevel formår at syne næsten svævende med sine lette, stringente linjer.

eva-solo5


Taffel er fremstillet i stærke materialer: "Bordet er designet til at blive brugt, og derfor er materialerne valgt ud fra deres slidstærke kvaliteter, således at overfladerne kan stå imod dagligdagens brug. Den blottede krydsfinerkant giver på samme tid et funktionelt og industrielt udtryk," forklarer Thomas Pedersen fra SPARK. Den praktiske bordplade i finér er betrukket med linoleum, som aldrig bliver statisk ladet, det tiltrækker hverken støv eller snavs, og fingeraftryk kan ikke ses.

eva-solo3

Taffel fås i den lysegrå farve Ash, sandfarvede Pebble, mørkegrønne Conifer og sorte Nero. Stellet er i sort pulverlakeret stål, og bordpladen er i krydsfiner betrukket med linoleum. Fås i længderne 150 / 210 cm, 200 / 320 cm, og 250 / 370 cm.

Eva-solo1Brand: Eva Solo Furniture

Kategori: Borde

Produktnavn: Taffel

Designer: SPARK design studio

Kontaktinformation: 36 73 20 60

Se mere på Evasolo