<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Elegant tilføjelse til Poul Cadovius reolsystem

Det nye Royal System skabsmodul af dk3 er med sine riflede glaslåger en stilfuld tilføjelse til det ikoniske design af Poul Cadovius fra 1948.

Royal System blev relanceret af dk3 i 2010 som en fejring af dansk designarv og en fortsættelse af Poul Cadovius' ånd. Reolsystemet repræsenterer ikke kun historien om dansk møbeldesign innovation, men er også et bevis på en passion for design, der formår at kombinere æstetik og funktionalitet i hver eneste detalje.


Med relanceringen af det nye modul med riflede glaslåger, understreger dk3 sin forpligtelse til at bevare og forny det ikoniske design. Det nye glasmodul kombinerer æstetisk elegance med en praktisk opbevaringsløsning, hvor de riflede glasflader skaber et dynamisk spil af lys og skygge.

- De fleste af os bor på bunden af en terning. Hvis vi folder væggene ud i forlængelse af gulvet, får vi meget mere plads at leve på, sagde Poul Cadovius.

 

dk3-royal-system-reolsystem-poul-cadovius-1
dk3-royal-system-reolsystem-poul-cadovius
dk3-royal-system-reolsystem-poul-cadovius-3
dk3-royal-system-reolsystem-poul-cadovius-2

 

Brand: dk3

Kategori: Reolsystemer

Produktnavn: Royal System

Designer: Poul Cadovius

Se mere på: www.dk3.dk

KATEGORIER

BRANDS