<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Qatego badeværelsesserie for Duravit

Med Qatego har Studio F. A. Porsche skabt en serie, der skiller sig ud med sit karakteristiske, skarpe, minimale design, der samtidig udstråler varme, harmoni og naturlighed. To modsatrettede formsprog kombineres for at skabe en harmonisk helhed: Møbler med lige linjer og sanitet med blidt afrundede former.

duravit2


Looket er minimalistisk og visuelt holdbart, og der er et utal af muligheder for individualisering. Skabene kommer i en række varianter: et konsolvaskeskab med en skuffe og en håndvask ovenpå, alternativt en enhed, der smelter sammen med en indbygget håndvask. Der er både opbevaringsplads på åbne og bag lukkede flader. Dette går igen på alle designelementerne, inklusive højskabe med låger, spejle og spejlskabe med opbevaringshylde. De åbne hylder med valgfri belysning bryder møblernes stramme, geometriske form. 

 

duravit4


Møblerne er fremstillet af bæredygtigt PEFC*-certificeret træ, fås i otte farver lige fra højglans hvid, naturlige og underspillede nuancer som Taupe Matt og Basalt Matt, samt stærke nuancer som Graphite Matt. Derudover gør forskellige varianter af eg sit til at bringe naturens egen inspiration ind i serien. Der er anti-fingeraftryk-belægning samt tip-on-funktion til nem åbning og lukning af skuffer og skabslåger.

 

duravit5


Designet fra Studio F. A. Porsche kombinerer porcelænsvaske med stenbordplader lavet af Carrara-marmor, travertin og Pietra Lavica – en yderligere reference til naturen. Også her kan der vælges en række tilpasningsmuligheder: Den massive stenbordplade i bredder på 100 cm eller 140 cm kan fastgøres direkte på væggen og vasken placeres direkte på den. Konsolstøtterne lavet af antracitfarvet metal fungerer samtidig som håndklædeholdere. Alternativt kan den 100 cm brede stenbordplade placeres på en træplade, hvilket skaber et harmonisk samspil mellem to materialer og teksturer.

Et yderligere designmæssigt højdepunkt består af de afrundede kanter og fordybninger i stenbordpladerne, der giver plads til tilbehør som sæber, børster eller parfumer. Hver natursten er et unikt stykke, og den beskyttende imprægnering af overfladen gør den nem at rengøre.

duravit3


Som ekstraudstyr fås alle porcelænselementer med den antibakterielle glasur HygieneGlaze, som opnår en hidtil uhørt hygiejnestandard. Efter blot seks timer bliver ca. 90% af bakterierne (f.eks. coli-bakterier) elimineret, og efter 24 timer helt op til 99,9%.

duravit1Brand: Duravit

Kategori: Bad

Produktnavn: Qatego

Designer: Studio F. A. Porsche

Kontaktinformation: tlf.: 86 26 60 00

Se mere på Duravit

KATEGORIER

BRANDS