<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fotos af Oliver Helbig

Black Flag – et statement fra Flos

Black Flag-lampen kan strække sig op til 3,5 meter fra væggen, og den bringer lys til hjertet af ethvert rum, mens dens foldede form ligner en slank og kraftfuld skulptur.

- Designet påkalder sig opmærksomhed, men Black Flag forbliver alligevel ydmygt i sit formål, fortæller designer Konstantin Grcic, der har skabt lampen for Flos.

Black Flag er inspireret af den banebrydende og oprørske ånd fra det berømte punkrockband, og lampen er det seneste resultat af Flos' samarbejde med den tyske designer Konstantin Grcic.

 

En udtrækkelig væglampe, sammensat af en lodret og tre vandrette bjælker, designet til at optage minimal plads, når den er lukket, og give maksimal belysning, når den er åben. Flag er en stærk tilstedeværelse i et rum, på grund af geometrierne skabt af de tre strækbare stænger, der udgør det. Når disse er lukkede og klæber til den lodrette bjælke, ligner Black Flag en skulptur fastgjort til væggen.

black-flag1

black-flag2

 

Brand: Flos

Kategori: Lamper

Produktnavn: Black Flag

Designer: Konstantin Grcic

Se mere på: www.flos.comKATEGORIER

BRANDS