<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skulpturel udendørsbelysning fra Luceplan

Den italienske designduo Meneghello Paolelli Associati står bag Nui-kollektionen for Luceplan. En ukonventionel kollektion af udendørsbelysning i visuel balance.

Luceplan_Nui


Lamperne har en skulpturel og stærk personlighed med deres cylindriske form i lysegrå beton. Den øverste del fås i tre varianter og rummer den skjulte lyskilde, som retter lyset nedad, mens den nederste del fungerer som støtte for den øverste og skærm. De to dele interagerer med og komplimenterer hinanden. 

Luceplan_Nui_Outdoor

 


De fire forskellige modeller - tre varianter af en stående lampe samt en væglampe - skaber liv og dynamik i ethvert uderum på en utraditionel og dekorativ måde. Lamperne er alle 51 cm høje, mens væglampen måler 18,5 cm i diameter.

Luceplan_Nui_Outdoor_Beton_Pris


Nui fås desuden som en genopladelig bordlampe, der kan benyttes indendørs såvel som udendørs. Den cylinderformet skærm i polycarbonat fås i farverne hvid, sand og greige med en klar fod i krystalglas. Nui Mini er fleksibel i sin bærbarhed og oplades via USB-C, hvorefter den kan lyse i op til 12,5 timer.

Luceplan_Nui_Outdoor_Beton


De tre forskellige lysstyrker aktiveres på den touch-sensitive sensor på indersiden af skærmen. Når man tænder for lyskilden, der sidder gemt bag skærmen, fordeles lyset smukt nedover bordet og skaber et sofistikeret spil af refleksioner i lampens transparente fod.

Luceplan_Nui_Outdoor_Væglampe_h14

 

Om designerne

Marco Paolelli og Sandro Meneghello grundlagde Meneghello Paolelli Associati i Milano i 2007. Siden da er studiet vokset og tæller nu en lang række af samarbejdspartnere. Duoen har modtaget et utal af internationale priser og anerkendelser. Deres første lampe for Luceplan, Nui, er fra 2021.

Luceplan_Nui Mini_lampe_pris_fra_2195DKK_02 (1)Brand: Luceplan

Kategori: Lamper

Produktnavn: Nui

Designer: Meneghello Paolelli Associati 

Se mere på www.luceplan.com


KATEGORIER

BRANDS