<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Johansons miljøvenlige stol: PLUS Chair

Den nye stabelbare PLUS Chair af genbrugsplast er Johanson Designs bud på en miljøvenlig stol.

Den svenske designer Alexander Lervik har i årtier været opmærksom på klimakrisens udfordringer, og på hvordan han kan være med til at gøre en forskel. Og derfor var det oplagt, at netop Johanson skulle producere Lerviks vision om en stol med minimalt klimaaftryk – og endda til en konkurrencedygtig pris.


- Jeg ville give stolen en stærk identitet. Da jeg tænkte på, hvordan jeg bedst fiksede ryglænet til stellet, slog det mig, at jeg kunne lade hovedet på skruen, der holder ryggen på plads, have form som et grafisk symbol. Sådan blev PLUS født. En stol designet til at kombinere den højest mulige miljøprofil med minimale omkostninger. Det er præcis sådan et produkt, markedet efterspørger lige nu, forklarer Alexander Lervik.


PLUS Chair blev lanceret i februar, og under 3daysofdesign i juni fik den selskab af en barstol samt borde, så der nu er en helt lille PLUS-kollektion.

 

plus-chair-alexander-larvik-johanson2
plus-chair-alexander-larvik-johanson


Brand: Johanson Design
Designer: Alexander Lervik
Kategori: Kontormøbler
Produktnavn: PLUS Chair
Se mere på: www. johansondesign.com/da

KATEGORIER

BRANDS