<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Illan med de laserskårne træringe fås nu som vægmodel

Luceplans sfæriske pendel Illan er fremstillet af millimetertynde, laserskårne krydsfiner-ringe har været en bestseller efter lanceringen i 2019, og nu har man valgt at producere en vægmodel, Illan Wall.

Bag det unikke design står Zsuzsanna Horvath, en ung ungarsk designer bosiddende i Danmark. Navnet Illan betyder "noget midlertidigt og flygtigt" på ungarsk, og navnet refererer derfor til kunsten at indfange skønheden i lys og tid.

Illan Wall består af et aluminiumselement, som fastgøres til væggen, og heri sidder en LED-lyskilde, der har en blød, varm glød. Skærmen i laserskåret træ har en smuk geometrisk form, og den kan installeres til at rette lyset opad eller nedad.

Skærmen er fremstillet af overskudstræ fra produktionen af Illan-pendlen, nemlig resterne af den træfinerplade, hvorfra pendlen er udskåret, så der er tænkt bæredygtighed ind i den nye model.

Mål: Diameter 31 cm.

Luceplan_Illan Wall_Væglampe
Luceplan_Illan Wall_Væglampe_KrydsfinerBrand: Luceplan

Kategori: Lamper

Produktnavn: Illan Wall

Se mere på: www.luceplan.com

Se flere lamper

KATEGORIER

BRANDS