<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=189681228041728&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> Pia Stender: CAD Opdatering Version 2015

CAD Opdatering Version 2015

Annonce
 
  Autodesk-revit-2015

Overvejer du at opdatere til autodesk version 15? Pia Stender var til lancerings seminar af programmerne AutoCAD, AutoCAD Architecture, Revit og kommer her med en update til dig.

Hvad nyt er der i CAD programmerne?


 

Egentlig kan jeg ikke bruge så meget plads på at beskrive det nye.

Men her er der et par godbidder, jeg fandt brugbare og et par "Copy Paste" ting.

AutoCAD har fået nyt start user interface, minder stærkt om Revit. Fremover er det ikke så ligetil at få Classic visning af værktøjer, du skal fremover kun anvende Ribbon - har Autodesk besluttet. Skal du udvælge præcist i din tegning, er det muligt fremover at lave en polygon selection, kan være nyttigt - når det er lært.

Det er heller ikke de store wauw og uhh, der er at hente i den nye version af Revit. Det bedste er dog, at der kan indsættes et billede i en Schedule. Billederne kan dannes når en family oprettes. Flere små enkle tilføjelser i schedules. Ved kopiering af et Revit View, vil teksten "Copy" blive tilføjet sidst i navn, i stedet for, som nu, forrest. Det gør placeringen af Viewet lettere i project Browser.

Sketchy lines i Revit. Nyt men er det imponerende? Mere sjovt end anvendeligt. Det har eksisteret i ACA i meget lang tid og blev ikke brugt så meget.

Good to have vs Need to have.


Små finjusteringer rundt omkring som er "Good to have. Men ikke rigtig, "Need to have". Undervejs i eftermiddagens program, blev jeg mere og mere overrasket, over det minimale input jeg fik med hjem. Jeg havde jo smuglæst rundt omkring på nettet, der var meget mere.

Der var ikke meget nyt i de forskellige programmer, intet der fik mig til at få armene op og sige " Je veux" Det er rigtig ærgerligt og skuffende at der ikke var flere spændende emner. Jeg synes det årlige beløb jeg har afsat til Autodesk Subscription er stort. Derfor er mine forventninger til de nye versioner også derefter.

Kan Autodesk opretholde en årlig fornyelse af deres programmer?

En af forklaringerne var, at Autodesk ikke har nået at blive færdige til deres egen deadline.

Der blev tidligere udsendt en beta version, hvis, hele indhold, ikke kom med i den endelige release version, af eksempelvis Revit. Det kan få mig til at spekulere på, er det overhovedet nødvendigt at få en ny version så ofte?

De har ikke overbevist mig.

Pia har lavet flere glimrende artikler på sin blog omkring Revit platformen


Revit Linework Tool. Læs mere her

Roter Curtain Wall Grid: Læs mere her