<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> fmmattsson

FM Mattsson Mora Group Danmark

FM Mattsson, Mora og Damixa: Dansk design og skandinaviske rødder

Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. Den 150 år gamle svenske koncern købte i 2014 danske Damixa. Damixa blev grundlagt i 1932 og producerer fortsat danskdesignede vandhaner på fabrikken i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger og dækker de fleste behov til private og offentlige bygninger.

 

Alle tre armatur-mærker udmærker sig ved den høje kvalitet, innovative tekniske løsninger og fokus på energioptimering. Damixa var bl.a. først med etgrebs-armaturet og den hesteskoformede standard fastspænding, mens FM Mattsson var først med keramisk tætning, frostsikre udendørshaner (gårdposteventiler), soft-close-teknik og trykstyring af termostater, der forhindrer temperaturudsving. Mora Armatur var først med termostatstyrede armturer og fortsætter med den innovative tilgang, da vi netop i 2014 har lanceret de første blyfri messing-armaturer. 

For at bevise vores armaturers energi-potentiale har vi gennemført en række tests. Det betyder, at vi kan dokumentere, at Københavns Lufthaven kan spare 3,6 mio. kr. om året ved at skifte til de tekniske FM Mattsson-armaturer, og Herlev Hospital kan spare 4,6 mio. kr. om året ved at skifte til Mora-armaturer. Damixas nye grønne Clover Green-armatur har netop bevist sit værd i Odense Kommune, hvor en test viser, at kommunen kan skære 1/3 af udgifter til vand og varmt vand ved at skifte til miljørigtige vandhaner.

Seneste nyt

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:
88330034
Web:
Email:
danmark@fmm-mora.com
FM Mattsson Mora Group Danmark

Produkter

Artikler