<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> 2RETHINK

2RETHINK


Efter længere tids research og overvejelse blev 2RETHINK stiftet i 2009 da Danmark var vært for miljøkonferencen COP15 i København.  Verdenssamfundet opfordrede til bæredygtige løsninger og jeg følte mig forpligtet til, at gøre en forskel og starte et unikt bæredygtigt møbel- og indretningsfirma. 

 

Firmaet startede egentlig 2 år i forvejen da jeg var på intens jagt efter nye innovative, kvalitetsbevidste bæredygtige producenter og værksteder. Jeg reste Europa tyndt og ledte efter produkter som jeg synes fortjente at blive kendt og benyttet i Norden. Her mødte jeg eks. Raul fra Spanien som lever af at presse og brænde kaffegrums så det bliver til smukke lamper og Jan fra Holland som har verdens førende brand af de smukkeste vægpaneler i genbrugtræ fra stormvæltede bygninger i Indonesien. Jeg søgte særligt de små producenter men også nogle af de helt store som eks. EMECO som arbejder intensivt med at bruge genbrugsmaterialer i deres nye designprodukter. Det er disse materialer, produkter og gode historier som jeg videregiver til dig og dine projekter. 

 

Bæredygtighed indenfor møbler og indretning er et centralt element i 2RETHINKs forretningsgrundlag. 2RETHINK betyder "at gentænke" og leger med ordene : recycle, reuse, reduce waste, reboost local crafts, respect climate, reclaim wood, redesign, reinnovate mv. Vores definition af bæredygtighed er således, at se på alle disse aspekter i indretningsopgaver og møbeludvælgelse og salg. 

 

2rethink har egne agenturer og samarbejder med en nøje udvalgt gruppe af dygtige designleverandører. Producenter som værdsætter den bedste kvalitet, oftest vægter bæredygtighed, genbrugsmaterialer og innovation meget højt og har bevist de kan levere. Idag er det både store og små brands - men fælles er det at de har hjertet på rette sted og er på markedet med en dybere mening.  Du kan med andre få det produktmiks du ønsker af kendte og helt nye spændende aktører på markedet. 

 

Her vores agenturer og særlige aftalepartnere:

  • Wonderwall Studios, Mobles 114, Dvelas, Sestini & Corti

 

Her er et udvalg af vores gode kendte samarbejdspartnere:

  • FLOS, GUBI, Lammhults, Blå Station, Herman Miller, Tom Dixon, Emeco, Green Furniture Sweden, Palau, Mater Design, Muuto

 

Her et udvalg af dem der du kender mindre godt : 

  • Dvelas, Graypants, Massimo, Tunto, Zanat, Ziru, Sellex, Chat-Board mfl. 
 

HVAD ER RETHINKING

Alle produkter er nøje udvalgt med særlig tanke på bæredygtigt design og produktion. Vi har defineret shoppen med begreberne : re-cycle, re-duce waste, re-claim wood, re-spect local craftmanship, re-member history. Altså udbrede kendskabet og salget af genbrugsmøbler, minimere skrald i processen hen mod dig som kunde, se på at bruge eks. genbrugstræ fra gamle bygninger frem for at fælde nyt træ til nye produkter. Respektere det lokale håndværk og såvidt muligt også støtte danske arbejdspladser og små værksteder. 

 

SYNLIG CSR

Vi har et produkt kaldet "synlig CSR" som giver andre virksomheder tilgang til møbler og materialer, som er med til at aktivere deres CSR indsatser og gøre dem synlige i virksomheden. Det kan være møbler lavet i små lokal samfund i Indien mv. 

 

CRADLEPEOPLE/C2C

Vi støtter små foreninger som eks. Cradlepeople som kæmper for udbredelsen af cradle to cradle design - en designterm for at produkter skal fungere i en cirkulær økonomi og kunne være enten biologisk nedbrydelige eller kunne tages tilbage og materialet genbruges til nye produkter. 

 

UN GLOBAL COMPACT

Vi støtter op omkring lokale og internationale "do good" projekter som udspringer i samfundet omkring os. Eks. støtter vi producenter hvis virksomheder er forankret i UN Global Compact. 

 

SVANEMÆRKET

Flere af vores produkter er Svanemærkede og altså blandt de bedste produkter du finder på markedet. 

 

VELGØRENHED

Vi støtter løbende velgørenhed og prøver at dele bredt. Vi deltager periodevis i fundraising for Kræftens Bekæmpelse. 

 

STØTTE TIL UNGE DESIGNERE

Vi hjælper gerne unge designere gratis med at komme igang 

 

2RETHINK
...

2RETHINK

2RETHINK er et bæredygtigt møbel- og indretningsfirma som sælger innovative designløsninger til virksomheder, restauranter, hoteller, showrooms og butikker.
Vi fører nogle af Europas bedste møbelbrands og har egne bæredygtige designagenturer. Blandt vores kunder finder du derfor eks. LEGO, Jyske Bank og Brd. Price. 2RETHINK blev stiftet i 2009 under COP15 i København. Vi har kontor og showroom i Gentofte, hvor vi håber du vil komme forbi for at blive inspireret og måske starte dit næste indretningsprojekt.
Kontaktinformation
2RETHINK
Gentoftegade 32
2820 Gentofte
Tlf:5151 0845
Web:
Email:   info@2rethink.dk