1683116450-3zi-wedi_shower_wall_module_1200x600_00_NO

wedi prisbelønnes og er i nyt bæredygtigt samarbejde med d line

 

Gennem mange år har tyske wedi® samarbejdet med de bedste i branchen bl.a. unidrain, hansgrohe og nu ikoniske d line. At arbejde bæredygtigt og innovativt er wedis mål og med en fuldt integrerbar brusevæg, der rummer samtlige installationer, skabes der nye muligheder.

 

Senest samarbejder wedi med designstærke d line, der er grundlagt i Danmark i 1971, og som favner ikoniske danske designere som Arne Jacobsen, Knud Holscher og Bjarke Ingels Group. Samarbejdet foregår i hele Norden, og der er særligt fokus på vådrum i hotelprojekter, modul-, CLT- og betonbyggeri. I denne sammenhæng er produktet ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’ helt unikt; for brusevæggen med niche, hvor der fra fabrikkens side er monteret Hans Grohe Ibox eller Qtoo systemet fra d line, samler al rørføring til hoved- og håndbruser samt rørene til vandtilførsel af varmt og koldt vand.

 

Brusevæggen har også en shampoo-niche og to skruefaste plader, hvorpå håndbruser eller støttegreb kan monteres.

Indbyggede armaturer har hidtil krævet fræsning i vægflade, hvilket er vanskeligt og udfordrende, også når det kommer til krav om at overholde lydniveauer i et byggeri; for vand larmer mere, end man måske tror. Derfor er ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’, der er udviklet til vanskelige integrationer, genialt at montere direkte udenpå CLT eller betonvægge.

 

wedi_shower_wall_module_1200x600_03

 

Gennemtænkt design sparer tid og ressourcer

 

Med ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’, er de tre traditionelle arbejdsgange, som opbygningen af en vådrumsvæg kræver og dermed involveringen af tre forskellige håndværksfaggrupper minimeret til blot én arbejdsgang. Normalt skal vvs, murer og evt. tømrer sammen løse opgaven med en vådrumsvæg, der inkluderer vandtilførsel og deraf en vådrumsmembran. Men med ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’ er opgaven løst på forhånd med bare én montage, fordi elementet er så gennemtænkt.

 

Brusevæggen er let at etablere, overfladen er vandtæt og godkendt som vådrumsmembran i den kendte wedi-kvalitet. Forenet med Qtoos indbygningsarmatur får forbrugerne et strømlinet og rent udtryk. Indbygningshuset er helstøbt, med indbygget lækagesikring samt alle rørdele er VA -godkendt, hvorved alle montagefejl minimeret. Med blot få´ minutters montagetid er ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’ det perfekte valg, til renoveringsopgaver såvel som nybyg.   

 

Lav kvalitet er ressourcespild – tænk bæredygtighed og høj kvalitet

 

Med d line og armaturserien Qtoo arbejder wedi for det bæredygtige byggeri. d line har netop udviklet et Re-handle® koncept, der kort fortalt handler om, at de tager imod originale varer for at blive Re-handled [genbrugt]. De reparerer, udskifter sliddele og sætter dem i stand, så de bliver som nye igen. Ved hvert Re-handle® spares miljøet op til 90% CO2 udledning. Eksempelvis kan man Re-handle® det samme armatur op til fire gange. Hver gang forlænger d line 20-års garantien, hvilket sikrer hele 100 års brug. Med en udbudspris for et Re-handle® produkt, der er 60% lavere end en nyproduceret vare, er det ligetil at tage det vedvarende valg og genbruge frem for at købe nyt.

 

Tanken om bæredygtighed har altid været med i d lines DNA; for de leverer kompromisløst tidløst design med 20-års garanti og ISO 14001 certificerede produktionsfaciliteter. Med Re-handle® har man et af de mest revolutionære cirkulære system i branchen, således sparer hver Re-handle® miljøet for op til 90% CO2 udledning.

 

wedi_shower_wall_module_1200x600_04

 

Prisbelønnet to gange og nomineret til Byggeriets Effektivitetspris 2023

 

Nyligt vandt ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’ to prestigefyldte priser i Tyskland - ZVSHK-prisen for ‘Bathroom comfort for generations’ samt IF-designprisen ’Design Award 2023’. Herudover blev den geniale brusevæg nomineret til ’Byggeriets Effektivitetspris 2023’ ved Byggeri´23 fagmessen i marts.

 

’Vi er stolte af anerkendelsen, som kommer fra byggeriets egne instanser både i Tyskland og Danmark. Det faktum at vi belønnes for at tænke effektivitet og bæredygtighed ind, som tilfældet er her - først med ’wedi Sanwell® Shower Wall Module’ og hansgrohe på det franske og tyske marked og siden med d lines Qtoo-kollektion her i Norden, bestyrker os i, at vi gør det rigtige med klart fokus på morgendagens løsninger. Vores samarbejde med d line er samtidig med til at styrke vores ihærdige grønne indsats for at nedbringe CO2 udledning og optimere såvel byggeprocesser som genanvendelige materialer. Det nytter og flytter,’

 

siger Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager for Skandinavien.

 

Kontaktinformation