1681982584-pt7-01_wedi_sanwell_niche_LED_1200x600px

wedi Sanwell – funktionalitet og god stemning

 

Blødt lys indlagt i en hylde, så der skabes en smuk niche med plads til lidt af hvert – det skaber feel-good stemning og dermed wellness i badet.

 

Funktionalitet og høj kvalitet betyder alt i vådrummet. Her, mere end noget andet sted i boligen, er det vigtigt, at alle vand- og elinstallationer er udført korrekt. Men herudover skal badet også være et hyggeligt rum, man har lyst til at opholde sig i.

 

02_wedi_sanwell_niche_LED_1_1200x600

 

Lys giver hygge

 

Lyskilder spiller en meget stor rolle, når et rum skal være hyggeligt og velfungerende. En tommelfingerregel siger, at der mindst skal være tre forskellige lyskilder i et rum, for at man får skabt god stemning.

 

I vådrummet vil loftslyset og lyset ved spejlet nærmest være en selvfølgelighed, men nu har wedi GmbH udviklet løsningen på, hvordan kan man få flere sikre vandtætte lyskilder. Med en præfabrikeret lysgivende niche, der samtidig løser problemet med at have et sted, hvor man kan opbevare shampoo, sæbe mv., kan man med nichehylden wedi Sanwell Top LED niche få et elegant oplyst afsætningssted.

 

Og wedi Sanwell Top LED niche er den fuldt integrerbare niche præ-installeret med vandtæt LED-lys og ready-to-use surface. Et varmt hvidt lys bløder rummet op, og det er lys nok til, at der samtidig skabes overblik. Det er genialt at få skabt hyldeplads fx inde i badet eller på en væg i vådrummet, der måske kræver lidt ekstra, fordi der er rørføring eller andet, der er svært at passe ind.

 

03_wedi_sanwell_niche_LED_1200x600px

 

Føres i fem designoverflader og farver

 

Den færdige niche med lys fås i størrelse 20 x 40 cm og i størrelse 30 x 60 cm. De fem farver, som wedi Sanwell Top LED niche føres i, matcher wedi Top Walls slidstærke designoverflader. Skab harmoni eller kontrast, vælg mellem:

 

  • Stone grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Sahara beige, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Concrete grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Carbon black, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Pure White, et ensartet mineralsk materiale

 

Produktet er skabt i et 100% vandtæt letvægtsmateriale og passer til de fleste baderums design og udtryk.

 

Kontaktinformation