<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1080957918721166&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
01_wetmodule_wedi_1200x600px

Revolutionér dine byggeprojekter med bæredygtige badeværelser

Som stolt samarbejdspartner med Wetmodule er wedi dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dine bæredygtighedsmål. Med Wetmodules innovative, modulære badeværelsesløsninger kan du drage fordel af markedets laveste CO2e-fodaftryk og en zero waste produktionsmetode, der sikrer en grønnere fremtid for byggeri.

 

02_wetmodule_1200x600px

 

Hos wedi arbejder vi sammen med Wetmodule for at skabe fremtidens badeværelser og wellness-løsninger med fokus på bæredygtighed. Wetmodules modulære løsninger har den laveste CO2-udledning i branchen og giver mulighed for at integrere miljøvenligt design uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

 

Wetmodules badeværelsesmoduler er designet til hurtig installation med en plug-and-play tilgang, der minimerer fejl og reducerer installationsomkostningerne. Hver enhed er bygget med førsteklasses materialer, herunder det unikke SSAB ZERO™ Steel, som sikrer holdbarhed og et minimalt miljøaftryk.

 

Nøglefordele:

  • Laveste CO2e Fodaftryk: Designet med SSAB ZERO™ Steel, som markant reducerer kuldioxidudledningen.
  • Modulær Effektivitet: Hurtig og nem installation, der minimerer fejl og nedetid på byggepladsen.
  • Zero Waste Produktion: Systemet følger zero waste-principper, hvilket reducerer ressourceforbrug og affald i alle faser.
  • Sintef-godkendte: Badeværelsesmodulerne er godkendt af Sintef og har gennemgået nogle af de strengeste tests på markedet.
  • Certificeret Kvalitet: ISO 9001 certificeret og i overensstemmelse med EN 1090-standarderne, som sikrer det højeste niveau af kvalitetskontrol.
  • Lavere Vægt: Den innovative konstruktion med letvægtsstål reducerer vægten til en tredjedel af traditionelle betonløsninger, hvilket resulterer i lavere transportomkostninger og lettere håndtering.
  • Færre Tårnkranbevægelser: Kabinen optimerer kranlogistikken ved at minimere kranbevægelser og effektivisere byggeprocessen.
  • Bærende Mulighed: Badeværelserne kan fremstilles af konstruktionsstål, hvilket gør dem til en bærende del af bygningen og muliggør besparelser i gulvkonstruktionen.
  • Kort Leveringstid: Kun 6-8 ugers produktionstid.
  • Tilpasningsmuligheder: Badeværelserne kan tilpasses dine specifikke præferencer og krav.
  • Inkluderer Lodrette Stolper: Kabinen inkluderer lodrette stolper, og gipsplader kan monteres direkte på stålrammen.
  • Lav LCA Værdi: Kabinen har en af de laveste Life Cycle Assessment (LCA) værdier på markedet.

 

03_wetmodule_786x524px
 
 

Partnerskaber med førende brands:
Wetmodule samarbejder med anerkendte brands som wedi, Atlas Concorde, Grohe og Svedbergs for at levere løsninger, der forener bæredygtighed med designkvalitet. Vore fælles systemer integrerer state-of-the-art teknologi for at tilbyde innovative badeværelsesløsninger, der supplerer dine projekter.

 

Find ud af, hvordan wedi og Wetmodule kan transformere dit næste projekt
Besøg wetmodule.com for mere information.

 

Kontaktinformation