01_786x400_yogastudio_wedi

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

Yoga på opvarmet gulv – det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det, hvad Murermester Kaj Astrup fra Ringkøbing har skabt på 1. salen til en kunde.

 

Yogarummet ligger med lofts- og panoramavinduer ud mod Ringkøbing Fjord. Dette unikke sted med kig til smuk natur bliver helt særligt, fordi den fordybelse og ro, som yoga giver, bliver endnu dybere med varme, der strømmer op fra gulvet og forbinder velvære og ro i kroppen. Og ordet ’yoga’ betyder jo netop at forene sind, krop og ånd.

 

08_1200x600_yogastudio_wedi
 
 

Velvære know-how når den er bedst

 

I kombination med yogarummet er der opbygget to badeværelser ligeledes med gulvvarme. Her er wedis Fundo Riolito anvendt i brusekabinerne og Sanosa bænke fuldender rummene, så af- og påklædning kan foregå på behageligste vis.

Den komplekse opgave med at lægge vandbåret gulvvarme på førstesalen ovenpå et bjælkelag er muligt, fordi murermesteren har anvendt wedi Preline®.

Disse gulvplader har et ultratyndt højdemål på mellem 30 og 60 mm, er lette at montere, og vægten er lav sammenlignet med lignende muligheder for gulvvarme. Vægten i et wedi gulvsystem er ekstremt lav. Seks m2 gulv med varme vejer kun 49 kg. Til sammenligning vil seks m2 gulv i en klassisk betonkonstruktion veje mere end 700 kg.

Pladernes isoleringsværdi er høj, og de præ-fræsede riller, der kan rumme vandbærende Alupex-slanger Ø 16 mm, medvirker til, at produktet er tids- og ressourcesparende. Vendespor er integreret, så det er nemt at spartle, derfor går montage af PreLine hurtigt. PreLine fra wedi er særdeles energibesparende; den isolerede kerne sikrer at varmen fordeles til overfladen og ikke bliver i konstruktionen, og den opvarmede luft stiger naturligt op i rummet.

I yogarummet i Ringkøbing er der anvendt Ardex K 2000 F fiberforstærket spartel, der efterfølgende har fået en slutoverflade med PU gummispartelmasse, der giver en flot finish og et behageligt gulv, man ikke glider på.

 

02_1200x600_yogastudio_wedi
 
 
 

Skab en oase med wedi Preline  

Hvad enten ønsket er gulvvarme i spa, bad, yogarum eller orangeri, så kan opgaven løses med wedis gennemtestede produkter.

Tyske wedi har 40 års erfaring, og produkterne forhandles i over 50 lande.

 

Læs meget mere om wedi PreLines kvaliteter her: https://bygmedwedi.dk/preline/

Kontaktinformation