1694694996-2dn-06_ad_astra_wedi_1200x600px

Mod stjernerne – Oplev en eventyrlig verden af ro og velvære i Vana Spa ved Stockholm

Blot 20 minutters kørsel fra Stockholms travle centrum ligger der en eventyrlig spa, der med sin varme, naturlige indretning og fortættede damp under hvælvede lofter gør noget helt særligt for krop og sind.

 

Vana Spa er smukt beliggende på luksushotellet Ad Astra by Elite i Stockholm forstaden Södertälje, Snäckviken. Luksushotellet er overfor kanalen, hvor skibene sejler, så når man slapper af i én af de udendørs pools med installeret jacuzzi, oplever man det nærmest majestætiske syn af skibe, der glider forbi. Scenen er sat til et unikt spa-eventyr.

 

Eventyrlig atmosfære i et rum af velvære

Og det er, når man træder indenfor i Vana Spaen på hotellet, at det rigtige eventyr begynder. Lydene fra verden udenfor dæmper sig, lyset er behageligt, og den bløde atmosfære af luksus i hver en detalje tager over.

 

Indenfor i spaen er der eventyrligt; det er som at træde ind i en tyst underjordisk nordisk verden af velvære.

Mørke naturlige farver og naturens egne materialer på vægge og gulve skaber en intim og tryg stemning, der kun afbrydes af lette glasskillevægge, der markerer de forskellige spa-faciliteter.

 

Lofterne er beklædt med træ, hvor der er monteret dæmpet belysning. Bagvæggen der er skabt i træ, giver indtryk af en tætbeplantet skov af brune træstammer. Gulvene er skridsikker mørk skifferbelægning – som om fjeldet udenfor har fundet vej herind, og er blevet til gulv i den eventyrlige spa. Den slanke længde-pool, der elegant lader vandet gå helt op til kanten, har infinity-finesse.

 

Isbadet er så stort, at du kan sænke kroppen helt ned i de max 8 graders vand. Herefter kan saunaen, som ligger lige op til, nydes, og den er konstrueret i glas med kig til det øvrige spaområde.

 

04_ad_astra_wedi_1200x600px

 

07_ad_astra_wedi_1200x600px

 

Loftskonstruktioner af en anden verden

Dampkabinen og hamammen er ganske særligt; begge er skabt med et hvælvet loft, hvor der er indsat blide spots. Rummene skaber en omsluttende følelse, der naturligt understreges af dampen, som lægger sig som en blid tåge omkring kroppen.

 

Velvære-oplevelser der inddrager alle sanser

I spa-området findes en kabine med et gigantisk brus af lun tropisk regn, kold douche eller lette dråber – følelsen af den vekselvirkning er himmelsk, og man føler sig hensat til Amazonas frodige skove.

 

Ved siden af den hyggelige pejs er der en lækker detalje; for poolen udenfor kan nås ved at svømme gennem et indendørs bassin og ud under åben himmel, hvor luften rammer ansigtet, mens man kan holde kroppen nede i det behageligt varme vand.

01_ad_astra_wedi_1200x600px

 

Ad Astra by Elite hotellet

Som bekendt betyder Ad Astra jo ’mod stjernerne’ og det er lige præcis, hvad en Vana Spa oplevelse på hotellet giver. Spaen er så fint integreret i det store hotel, der åbner sig op mod kanalen.

 

Som Vana Spa gæst bliver man godt tage imod fra start til slut. Følelsen af, at livet er behageligt og rart, sidder i sjæl og legeme i lang tid efter, at den sidste dråbe vand er tørret af kroppen.

 

Leverandørsamarbejde fra wedi og Kakkelspecialisten AB

I et tæt samarbejde med Kakkelspecialisten AB har wedi leveret såvel specialproducerede som standardelementer til Vana Spa:

 

  • Specialdesignede elementer; hvælvet loft, vægge og bænkkonstruktion, til dampkabine og Hammam
  • Konstruktionsopbygning omkring oplevelsesbruser

 

Kontaktinformation