1707224933-fe1-01_1200x600px_wedi_luxHotel

Lux Hotel er et unikt lejlighedshotel, hvor man både føler sig hjemme og bliver forkælet

Den visionære ejendomsudvikler Taraldset har opført et spændende nyt hotel i Lillestrøm, der mere har karakter af at være lejligheder med et udvidet luksuriøst serviceniveau end et traditionelt hotel.

 

 

På Landstads Gata i Lillestrøm ligger nyopførte Lux Hotel med 50 hotellejligheder. De luksuriøse lejligheder er fra 33 til 123 m2, stilen er high-end skandinavisk og bestemt et besøg værd.

 

Beliggenheden blot 10 minutters kørsel fra Oslo S og lufthavnen Gardermoen, er helt eminent. Området er ungt, dynamisk og præget af, at der de seneste år er opført lækre kvalitetsboliger her. At man nu finder et lejlighedshotel i en sådan kaliber i området, er helt unikt. Det eksklusive lejlighedshotel, hvor man kan føle sig 100 % hjemme, har restaurant, spa-faciliteter, yoga, en raffineret vinbar, en garage med bilplejecenter, flere møde- og konferencefaciliteter samt en imponerende skybar – What’s not to like?

 

 

02_1200x600px_wedi_luxHotel
 
 
 

Badeværelser med luksuriøs spa-kvalitet

 

I hver lejlighed er der lækre badeværelser, som nærmest er et privat spa-univers i sig selv. Alle baderum har entreprenøren Taraldset valgt at få indrettet med elementer fra tyske wedi®, hvilket borger for høj og gennemtestet kvalitet.  

 

Gulvsystemet Fundo Integro er sammen med wedi Preline valgt, så den vandbårne gulvvarme bidrager til luksusfølelsen i badet. Med wedi-elementer i byggeriet er mange tunge og tidskrævende trin i opbygningen af gulve sparet væk; wedi leverer letvægts-elementer, og selve monteringen er gjort enkel. Med wedi Fundo Integro er afløbet til og med integreret i elementet, så det er nemt at tilpasse og justere rørføringen.

 

Væggene er beklædt med wedi Top Wall, som er designoverflader med høj slidstyrke skabt i et komposit materiale, sammensat af stenpulver og mineraler, der er støbt med et plast bindemiddel. I samtlige af Lux Hotels vådrum er farven Stone Grey valgt fra serien PVC naturel, armaturer i er holdt i sort eller krom alt efter rummets design, og afløbene er sorte eller rustfrit stål - wedi Fundo drain, så alt matcher. Udtrykket er elegant og enkelt.

 

Bag alle samlinger på wedi Top Wall designoverflader er wedis membranskæresikringstape integreret. Dette sikrer en let udskiftning af silikonefuger om 5 til 10 år, uden at beskadige det vandtætte lag (vådrumsmembranen).

 

 

03_1200x600px_wedi_luxHotel

 

 

 

’Lux Hotel har et unikt, lyst og indbydende udtryk – jeg synes, det klart afspejler bygherren Taraldset Ejendommes visionære tilgang til byggeri. Taraldset ønsker generelt at højne kvaliteten i alt nybyggeri, og det er en fornøjelse igen at arbejde sammen med dem – denne gang i et spændende byggeri, der mere ligner et hjem end et hotel.’

Lasse Bo Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions.

 

Tidligere samarbejdede wedi Skandinavien bl.a. med Taraldset Ejendom omkring opførslen af beboelse i Sville samt Nybak Terasse, her løste de lette wedi-elementer mange konstruktionsudfordringer i vådrummene, som ellers havde været besværlige med traditionelle betonløsninger.

 

For konkret produktfakta om wedi:

 

 

Kontaktinformation