1645435157-6nt-02_wedi_fundo_primo_786x400px

Fundo Primo – barrierefrit gulvelement til brusenichen

Fundo Primo er en del af wedis Fundo-serie, der indeholder et bredt udvalg af smarte løsninger til gulvopbygning i vådrum. wedi Fundo er opbygget, så afløb og gulvplade er integreret i ét system, der er cnc-fræset fra fabrikken. Det eliminerer risikoen for menneskelige fejl i opbygningen af konstruktionen og giver sikkerhed for, at der altid er det rigtige fald samt en 100% vandtæt konstruktion – uanset om det benyttes til nybyg eller renovering.

 

wedi Fundo bliver produceret i 14 systemer med 5-20 standardstørrelser i hvert system, der endda kan specialtilpasses, hvis der er behov herfor - uanset om der er tale om punktafløb eller linjeafløb. Så ligegyldigt om du ønsker en kant ned til brusenichen eller du ønsker fald på hele badeværelsesgulvet, har wedi et system, der matcher dit behov og lever op til faldopbygnings-kravene i Danmark.

 

 
 

Fundo Primo – det traditionelle gulvelement der matcher ethvert behov

Til det traditionelle kuvertfalds udtryk tilbyder wedi gulvsystemet Fundo Primo i mange forskellige størrelser. Uanset om brusenichen skal være kvadratisk eller rektangulær og afløbs placeringen er i et hjørne eller midt i rummet, så matcher Fundo Primo med den rigtige løsning til ethvert behov.

Fundo Primo gulvelementerne er velegnet til montering af fliser, og sikrer korrekt fald i et 100% vandtæt system. I Fundo Primo-systemet har du mulighed for at vælge imellem 14 forskellige rist-designs og systemet findes i 4 varianter, der alle findes i forskellige størrelser:

  • Kvadratisk med centralt afløb
  • Kvadratisk med decentralt afløb
  • Rektangulært med centralt afløb
  • Rektangulært med decentralt afløb

 

 

Derfor elsker håndværkere og entreprenører wedis Fundo-serie

På grund af opbygningen med afløb og gulvplade integreret i ét system, elimineres flere af de tidskrævende trin i en klassisk gulvopbygning i brusenicher. Fundo-pladen tilpasses uhyre nemt onsite til størrelsen på brusenichen og da det endda er muligt at montere klinker umiddelbart efter gulvopbygningen er færdiggjort, sparer håndværkeren således en masse tid med wedi Fundo fremfor klassisk gulvopbygning.

Derudover er risikoen for fejl i faldopbygningen desuden elimineret, da Fundo-gulvelementet er cnc-fræset fra fabrikken – det garanterer det rigtige fald hvér gang samt en 100% vandtæt konstruktion.

 

06_wedi_fundo_primo_786x400px
 

Fundo Primo passer sammen med Fundo Top-serien – designoverflader i storformat som et elegant alternativ til traditionelle fliser

Ønskes gulvarealet fugefrit, har wedi udviklet Fundo Top-programmet. Designoverflader i kompositmateriale i 5 farver, som alle er med indbygget fald i pladerne tilpasset wedis Fundo gulvsystemer – lige til at installere. Dermed tilbyder wedi et elegant storformat-alternativ til klinkens vanlige udseende, der samtidig skaber en komplet fugefri overflade, hvor lækkert design og funktionalitet går hånd i hånd.

 

Designoverfladerne wedi Top Line vejer ikke mere, end at de kan håndteres af én mand. De kan nemt tilpasses med standard værktøj som stiksav, fukssvans eller rundsav. Herefter limes de nemt på gulvpladerne med wedi 610 klæbe- og tætningsmasse samt vådrums silikonefuge i hjørnerne – færdigt arbejde.

 

På grund af materialets høje kvalitet og færre samlinger er wedis Top Line yderst hygiejnisk – også over tid. Overfladen på Top Line designoverfladerne er ikke blot antibakterielle og skimmel-afvisende, de er også testet ift. at være modstandsdygtige overfor kemiske midler som eksempelvis afløbsrens, rengøringsmidler som Cilit Bang, klor, make-up og mascara og meget andet kemi, du benytter på badeværelset.

 

03_wedi_fundo_primo_786x400px
 

Case – renovering på Hotel Vejlefjord med wedi Fundo Primo

Ved et større ombygningsprojekt på Hotel Vejlefjord, hvor den tidligere administrationsbygning, Saugmans Palæ, var omdrejningspunktet, bidrog wedi til ombygningen med gulvsystemer til 15 badeværelser i de nye topmoderne værelser og suiter. Gulvsystemet, der blev benyttet i badeværelserne, er Fundo Primo-elementer, hvor der i brusenichen er benyttet 90x90 cm gulvelementer. Til gulvopbygningen i resten af badeværelserne er der benyttet 50mm almindelige wedi byggeplader, hvori der på pladsen blev fræset spor til 16mm alupex vandbåren gulvvarme-slanger.

Udover ombygningen i Saugmans Palæ blev der desuden også åbnet en ny Thalasso spa-afdeling i den bygning, som tidligere husede den gamle svømmehal – nu byder Thalasso spa blandt andet på et stort saltvandsbassin, saltsauna og solterrasse.

Kontaktinformation