1705573038-rx7-01_wedi_PreLine_1200x600

Få ikke kolde fødder – vælg gulvvarme fra wedi

Der er slet ingen grund til at gå rundt og fryse, når nu det er blevet så nemt at installere vandbåret gulvvarme i boligen. Så sig farvel til kolde fødder med krummede tæer og goddag til velvære i fodhøjde.

 

Den vandbårne gulvvarme er sund og behagelig for hele kroppen, men følelsen starter i fødderne. Foden er menneskets fundament, og her findes over 200.000 sensoriske nerveender, der er med til at bære dig gennem hele livet, så det er vigtigt at passe godt på vores sansende fødder.

Følelsens af at have varme fødder forplanter sig da også lynhurtigt hele vejen op gennem hele kroppen, og varmen giver øjeblikkeligt en velværefornemmelse. Skuldrene sænker sig, og vejrtrækningen bliver roligere – ja, man slapper simpelthen bedre af, når fødderne er behageligt varme, og her kommer stabil og kvalitetssikret gulvvarme dine undersåler til undsætning.

 

 

02_wedi_PreLine_1200x600_DK
 

Den lette vej til våndbåret varme i gulvet

PreLine byggeplader har wedi udviklet med en lang række fordele; de kan monteres på både beton- og træunderlag. Pladerne kan snildt indpasses i træhuse, etagebyggeri, bevaringsværdige bygninger og i huse, hvor fremkommeligheden er besværlig. Pladerne vejer ikke meget, og derfor kan der installeres gulvvarme på steder, hvor det førhen ikke var muligt, eller hvor det var alt for bekosteligt, fordi et større konstruktionsarbejde skulle igangsættes.

wedi PreLine er et produkt, der sparer tid og dermed ressourcer og penge. wedi PreLine byggepladerne, der har en byggehøjde på mellem 30 og 60 mm, har allerede fået udfræset de riller, som de vandbærende Alupex-slanger Ø 16 mm skal ligge i, inden de forlader fabrikken.

PreLine er energibesparende: Isoleringsværdien i byggepladerne er meget høj, og derfor reflekterer gulvet varmen, direkte op i fliseoverfladen.

 

Lige nu finder du wedi PreLine til en yderst favorabel pris, så det er nu, du gør drømmen om gulvvarme til virkelighed.

 

Du kan læse meget mere om wedi PreLine her https://bygmedwedi.dk/preline/

 

 

Kontaktinformation