Udskiftning af tag blev startskuddet til total istandsættelse af skole

Renoveringen af Vemmedrupskole giver Vemmedrup en moderne skole med fokus på et mere tidssvarende miljø, som vil leve op til nutidige og fremtidige standarder. Det gælder både når det kommer til driftsøkonomien, og når det kommer til det gode arbejdsmiljø.

 

Bygningen får bl.a. nye klimavægge, der skal sørge for, at miljøbelastning mindskes væsentligt, når skolen går i drift.
Derudover skal en ny og inspirerende indretning leve op til nutidige pædagogiske principper for læring og samtidig skabe et godt arbejdsmiljø for personalet.
 
Renoveringen af skolen er et godt eksempel på, hvordan fundet af skimmelsvamp i bygningen blev startskuddet til en total istandsættelse af skolen og samtidig en sikring af, at der fortsat kan være en tidssvarende skole i den lille by Vemmedrup uden for Køge.
 
Vi i RIB A/S er stolte af at Køge Kommune valgte at benytte vores udbudsplatform Byggeweb Udbud. Selve udbuddet bliver udbudt i EU og starter i januar 2020. Byggeweb Udbud består af en platform, hvor udbudsmaterialet ligger tilgængeligt online for interesserede tilbudsgivere. Dette sikrer et langt mere effektivt forløb for alle parter.
 
Selve renoveringsprojektet vil blive styret ved hjælp af RIB’s projektstyringsværktøj - Byggeweb Projekt. Her får de en samarbejdsplatform, der samler alle involverede aktører, og gør det muligt at dele dokumenter og tegninger i skyen – hurtigt, effektivt og sikkert.
 
Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.