<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vil du vide hvad hemmeligheden bag vores Oras ber ringsfri armaturer er og hvorfor det er et godt valg
Vil du vide hvad hemmeligheden bag vores Oras berøringsfri armaturer er – og hvorfor det er et godt valg?

Annonce

Vil du vide hvad hemmeligheden bag vores Oras berøringsfri armaturer er – og hvorfor det er et godt valg?

Vores  berøringsfri armaturer fås i forskellige designs og udformninger, men inderst inde finder du den samme driftssikre teknologi, som er resultatet af årtiers erfaring. Viste du, at Oras var en af de første armaturproducenter, der introducerede berøringsfri armaturer på markedet?

 

Armaturet reagerer på bevægelsen af dine hænder – og er ikke afhængig af lyset i rummet. Så når du vågner op om natten og har brug for, at bruge toilettet er det ikke nødvendigt, at tænde for lyset. Du kan stadig få vasket dine hænder og trisse tilbage i seng – uden at blive vækket op af det blændende lys på badeværelset.

Teknologien bag dette hedder en PSD sensor (Position Sensitive Detector = positionsfølsom detektor). Den lader dig bruge armaturet uanset tidspunktet på dagen og uanset hvor beskidte dine hænder måttet være.

Kontaktinformation
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Tlf:75 95 74 33
Email:   Info.Denmark@oras.com