<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi introducerer mat sort Oras armaturer faas nu i en eksklusive farve
Oras Armatur A/S

Annonce

Vi introducerer mat sort: Oras armaturer fås nu i en eksklusive farve

Tidløs, elegant og eksklusiv – sort er den ultimative moderigtige farve. Oras udvider nu en del af produktsortimentet ved at tilføje nye produkter til badeværelset og køkkenet. Disse nye produkter – heriblandt Oras Twista, Oras Vega, Oras Electra og Oras Nova serierne – kommer nu i en elegant sort farve, der udvider brugs- og designmulighederne.

 

De nye Oras armaturer i mat sort giver en førsteklassesoplevelse, både visuelt og funktionelt. Armaturernes former fremhæves af den elegante farve. En mat sort farve med en ekspressiv dybde, der viser personlig smag og ekstravagance. Samtidig skaber det fløjlsbløde, matte design en diskret elegance. Det gør armaturet iøjnefaldende – uden at skille sig ud.

 

Den bedste kvalitet giver lang holdbarhed

Den mat sorte overflade er en keramisk belægning i høj kvalitet, der har en unik farvesammensætning. Den påføres ved en avanceret, teknologisk proces og giver en enorm holdbarhed og gør den ridsefast. Den matte overflade er også mindre modtagelig for fingeraftryk. Derved sikrer du et flot udseende, der varer ved.

 

Smukt sortiment af sorte armaturer

Vores store produktsortiment betyder, at vi kan imødekomme alle kunders behov og præferencer. Den mat sorte kollektion giver nu Oras mulighed for at tilbyde endnu flere designmuligheder – til gavn for både private kunder og større projekter.

 

Hvis du vil have et ensartet look, omfatter denne kollektion mat sorte armaturer til køkken, håndvask, brus og bad.

 

Vores Oras Twista er en af de mest alsidige serier i Oras-sortimentet. Den sidebetjente version til køkkenvasken er særlig elegant. Da man kan skubbe grebet til siden, sikrer man nem betjening og masser af plads i vasken. Når det kommer til håndvasken, er armaturet i XL-størrelse perfekt, hvis du vil have god plads til dine hænder. Et af flagskibene i det nye produktsortiment er det mat sorte Oras Nova brusersystem med termostat, hovedbruser og en Oras Apollo-håndbruser med tre stråletyper.

 

Den berøringsfri, mat sorte Oras Electra er et andet højdepunkt. Dette smarte armatur er den perfekte kombination af intuitiv og hygiejnisk brug og sofistikeret design, og nu fås den i en iøjnefaldende mat sort version til din håndvask.

Kontaktinformation
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Tlf:75 95 74 33
Email:   Info.Denmark@oras.com