<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Oras Optima
Oras Optima

Annonce

Oras Optima

 

Oras Optima serien, giver dig en komplet serie med armaturer til alle tappesteder i boligen; berøringsfri håndvaskarmatur, etgrebs håndvaskarmatur med smart løsninger, kar- og brusertermostater, rain brusere og køkkenarmaturer.

 

Oras Optima etgrebsarmaturer til håndvask og køkken fås også med EcoFlow, der gør vand- og energibesparelser nemt at opnå og som samtidig højner sikkerheden ved armaturet. EcoFlow er en integreret del i brusertermostaten og begrænser vandmængden – helt uden at gå på kompromis med komforten.

 

Til køkkenet kan du få et stilet og sikkert hybridarmatur. Fronten på armaturet er udstyret med et digitalt display, der viser vandtemperaturen og advarer dig med blink, hvis temperaturen overstiger 42° grader. Den berøringsfri funktion giver dig mulighed for, at vaske dine hænder nemt – hygiejnisk og praktisk. Med de to betjeningsvenlige greb, kan du hurtigt tappe koldt eller varmt vand.

 

På badeværelset er Oras Optima vores bredeste serie til håndvasken: etgrebsarmaturer og berøringsfri armaturer. Kombineret med Smart Bidetta håndbruser, har den personlige hygiejne aldrig været nemmere. Den fjernstyrede Bidetta håndbruser aktiveres ved, at trykke på håndbruserens knap – helt uden at åbne for selve armaturet. Det gør det muligt, at placere løsningen andre steder i rummet end lige ved siden af håndvasken.

Kontaktinformation
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Tlf:75 95 74 33
Email:   Info.Denmark@oras.com