Lad os løfte hygiejneniveauet

Det er blevet efterår og vinteren står snart for døren – hvilket også betyder, at influenzasæsonen snart er over os. Hvad kan vi gøre for at undgå, at bakterierne spredes og gør os syge? Vi kan nok ikke helt undgå bakterierne, men der er ting, vi kan gøre for at minimere risikoen. God håndhygiejne er afgørende for, at begrænse spredningen af bakterier.


Vidste du, at under én fingernegl er der ligeså mange bakterier, som der er indbyggere i Danmark? Det bliver kun værre. Under en fingerring er der ligeså mange bakterier, som der er indbyggere i Europa. Bare for at sætte det sidste søm i kisten - i et inficeret sår finder du så mange bakterier som verdens befolkning!


Frygt ej, vi er her for at hjælpe dig - det handler om at have de rigtige værktøjer og vaner.


God håndhygiejne – hvordan?

Man kommer langt ved, at have en god håndhygiejne når det kommer til kampen imod bakteriespredning. Men ved du hvordan hænderne vaskes ordentligt? Vi har en opskrift til dig her:
  • Skyl dine hænder i lunkent vand og fordel sæben godt – husk håndleddene
  • Gnid dine hænder mod hinanden, så sæben skummer op og dine håndflader bliver rene
  • Flet fingrene let, så du også bliver vasket mellem fingrene
  • Vask håndflade mod håndryg og begge tommelfingre
  • Til slut vaskes fingerspidser og negle
  • Skyl omhyggeligt sæben af hænderne og tør dem

Her kommer den vanskelige del - hvad gør du, når du er færdig? Lukker du bare armaturet med dine rene hænder og risikerer at få nye bakterier på dem? Måske, men du har et par muligheder:


På offentlige toiletter bruges der ofte papirs håndklæder – her kan du bruge papiret til, at lukke armaturet med inden, at du smider det ud.


Der hjemme kan du bruge håndklædet til at lukke armaturet med


Der er bare et problem – og det er den store mængde vand, som spildes mens at hænderne tørres. Hvad kan man gøre? Hvad med et berøringsfri armatur?


Let’s get Touchless!

Med et berøringsfri armatur fra Oras, får du sofistikeret teknologi pakket ind i design. Det betyder, at du ikke længere spilder vand uden grund, men der imod sparer på vandet – uden at tænke over det. Armaturet åbner og lukker automatisk – og reagerer på dine hænders bevægelse.


Teknologien bag dette hedder en PSD sensor (Position Sensitive Detector = positionsfølsom detektor). Den lader dig bruge armaturet uanset tidspunktet på dagen og uanset hvor beskidte dine hænder måttet være. Sensoren sender et signal til magnetventilen, som åbner for armaturet og vandet begynder at løbe. Og her kommer den sejeste ting ved disse armaturer: Når du er færdig med, at vaske dine hænder og flytter dem ud af sensorens føleområde, så lukker vandet automatisk. Det bliver ikke ved med at løbe, når du bliver nødt til at løbe – eller når du skal tørre dine hænder.


God hygiejne og vandbesparelse i én pakke – det er hvad vi kan lide, funktionelle redskaber, der tager højde for dine behov.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com