raetevi9y4bzvoxwlz3r

Klar til bæredygtighed: Oras Stela - Slående nye designs til det stilfulde badeværelse

Dristigt, moderne udseende, smart funktionalitet og bæredygtigt forbrug - de nye designarmaturer i Oras Stela serien harmoniserer perfekt moderne udseende med brugerkrav. Det omfattende produktsortiment indeholder mange forskellige variationer og smarte detaljer, der sikrer en særlig form for vandoplevelse.

 

Den nye Oras Stela er en moderne design vandhane med smarte funktioner, der fokuserer på bæredygtig, intelligent vandforbrug. Baseret på geometriske former skaber det bløde-kubiske design og slanke proportioner et look, der er både moderne og tidløst elegant. Yderligere frihed ved håndvasken findes i de topbetjente vandhaner, der har en klassisk 90 graders udløbstud – også tilgængelig som en XL version. Et andet særligt træk: den glatte bagside på vandhanen grundet det integrerede design af grebet. Ud over det moderne aspekt sikrer den sømløse overflade større hygiejne og lettere rengøring.

Ny Oras Stela
Den nye Oras Stela serie imponerer med sit bløde kubiske design og ekstraordinære udvalg af variationer.

 

Fascinerende vandudløb

Med den nye Oras Stela, bliver blikket ikke kun tiltrukket af vandhanen selv, men også af vandudløbet. Nogle variationer er udstyret med et bredt vandudløb, som giver vandet en fascinerende og udsøgt diamantstruktur. På trods af det voluminøse vandfaldsudseende er gennemstrømningen begrænset til seks liter i minuttet, hvilket sikrer et økonomisk forbrug. Perlatoren kan nemt fjernes, rengøres eller udskiftes, når det er nødvendigt. Der fås også modeller med en rund perlator. For at sikre, at det rene, flydende design ikke forstyrres, skjules og integreres perlatoren på undersiden af tuden. Det lille ekstra: For at undgå ubehagelige stænk over kanten af vasken, kan udløbsvinklen styres manuelt og justeres til proportionerne af håndvasken.

 

Ny Oras Stela
Et design højdepunkt er den brede perlator med en fin diamant struktur.

 

Sikker, ren, bæredygtig: den berøringsfri Oras Stela

Fra bedre hygiejne og større komfort til en mere økonomisk brug af ressourcer og mindre hyppig rengøring - SMART armaturer fra Oras giver mange fordele. Den berøringsfri Oras Stela er perfekt tilpasset individuelle krav og tilbyder tre forskellige installationsmuligheder. I versionen til koldt og varmt vand, kan brugeren indstille temperaturen individuelt som ønsket. For at opretholde en forudindstillet temperatur og undgå vand, der er for varmt eller for koldt - for eksempel for ekstra sikkerhed i et badeværelse, der bruges på tværs af generationer - kan det lille håndtag på siden erstattes af en prop, efter at den ønskede temperatur er valgt. I en tredje variant, er det også muligt at lave en installation med kun koldt vand. Det betyder, at en enkelt model tilbyder tre forskellige variationer og kan tilpasses optimalt til individuelle krav.

 

Ny Oras Stela
Oras Stela berøringsfri håndvaskarmatur passer til både private og offentlige badeværelser

 

Ud over individuelle installationsmuligheder og sikker justering af vandtemperaturen sikrer den berøringsfri Oras Stela optimal hygiejne og større bæredygtighed ved håndvasken. Takket være intelligent, præcis sensorteknologi løber vandet kun, når det faktisk er nødvendigt. Dette gør det muligt at reducere forbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med komforten. Så snart brugerens hænder er fjernet, stopper vandstrømmen automatisk. Ingen dele af vandhanen skal røres for at aktivere den, så overfladen forbliver hygiejnisk ren og fri for vira, bakterier eller spor af dryppende vand i lang tid. Det smarte plus: Den Bluetooth® forbundne vandhane kan styres og konfigureres ved hjælp af den gratis Oras App*. Mange funktioner, såsom sensorfølsomheden, forsinket åbning eller den automatiske skylleindstilling, kan tilpasses hurtigt og nemt til forskellige krav. Derudover kan alle produkt oplysninger, såsom batteristatus og forbrug, ses og overvåges via appen.

 

Ny Oras Stela
Oras Stela giver et harmonisk udseende til hele badeværelset, og passer perfekt sammen med f.eks. Oras Esteta brusersystemet.

 

Bredt produktsortiment for et harmonisk udtryk

Med tankerne på Coordinated Design metoden, gør de mange variationer af den nye Oras Stela det muligt at lave et holistisk og problemfrit badeværelsesdesign. Topbetjente et-grebs armaturer, berøringsfri vandhaner, og modeller til bowlevaske afrunder den nye serie. Det, der forener alle modeller: et moderne, genkendeligt design, holdbare materialer af høj kvalitet og smart funktionalitet for maksimal brugervenlighed.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com