<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Unikke design lysskinner til Troldtekt lofter
green:ID

Annonce

Unikke design lysskinner til Troldtekt lofter

Interessen for belysningsløsninger til Troldtekt-lofter / akustiklofter stiger i kraft med at de kendte loftplader vælges til stadig flere byggeprojekter indenfor privat- og erhvervsbyggerier.

 

Troldtekt pladerne giver blandt andet en god akustik, hvilket har stor betydning for helheden i rummet bl.a. særligt i kontorlokaler.

 

LED lysskinner designet til Troldtekt
green:ID har designet og udviklet unikke LED-indbygningsskinner netop til de populære lofter. De unikke LED lysskinner er en komplet belysningsløsning i et enkelt og stilrent design. green:ID  LED lysskinnerne er nemme at montere mellem loftpladerne, hvor de skaber et flot look med rene linjer uden at bryde overfladen på pladerne som man bl.a. gør ved indbygningsspot.

 

Lysskinnerne findes i to størrelser:
60 cm. skinnerne monteres mellem pladerne på de korte ender
120 cm. skinnerne monteres langs med pladernes lange sider

 

IMG_6506

 

Flere forskellige udgaver
LED lysskinnerne til Troldtekt lofter findes i flere forskellige udgaver.

Den kelvin-regulerbar CCT version, som både kan reguleres i lysstyrke samt hvor kelvin-lysfarven kan reguleres via fjernbetjening er et populært valg flere steder. Denne udgave bruges ofte i større kontorlokaler, mødelokaler og konferencelokaler samt i nybyggede garager hvor der kan være brug for at tilpasse lyset efter anvendelse af rummet.

Single-Color version som har fast kelvin-lysfarve på 3.000 eller 4.000 kelvin er et godt valg til lokaler og områder hvor en kelvin-regulering af lysfarven ikke er nødvendig.
Single-Color version er ofte anvendt i kontorprojekter, butikslokaler samt i private boliger i forbindelse med belysning i carporte, udhæng og på badeværelser.  


Den nyeste version af 60 cm LED lysskinnen er en 230V udgave med indbygget step-dæmpning. Med hurtige skift på en almindelig stikkontakt kan lyset dermed dæmpes fra 100% ned til 50%, til 10% og sluk.


Få overblik over de forskellige udgaver af LED lysskinner til Troldtekt HER

 

Troldtekt-LED-carport-udhaeng-LOGO
 
Hinnerup_fotokredit
Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk