<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Moderne og fleksibel kontorbelysning
green:ID

Annonce

Moderne og fleksibel kontorbelysning

Brandbureauet GOTCHA valgte moderne og fleksibel belysning fra green:ID til deres nye og flotte kontorlokaler

 

Green:ID har i samarbejde med Byens El-Teknik udarbejdet lysberegning ud fra kundens ønsker og oplæg til belysning i deres nye og moderne kontorlokaler i Aalborg. Med udgangspunkt i lysberegningen, og kundens ønsker, har Ecofoss leveret stilrent og tidløst LED belysning til det nyrenoverede og moderne kontormiljø.

 

Den valgte løsning giver optimal kontorbelysning med høj farveægthed (CRI>90), og dele af løsningen er yderst fleksibelt, idet der flere steder er anvendt nyt skinnesystem fra green:ID.

 

2-1024x1024


Netop fleksibilitet var ønsket i dele af kontormiljøet. I disse lokaler er der monteret LED spot-light samt LED Track-Bar i minimalistisk design fra green:ID. Ved denne løsning opnår kunden et system, som både er simpelt at justere efter behov, giver optimal belysning samt har et moderne look.


KLIK HER og se mere om green:ID skinnesystem

 

LED lysskinner til Troldtekt
I den øvrige del af det moderne kontormiljø, er der i de mørke Troldtekt loftplader monteret 60 cm green:ID LED lysskinner til Troldtekt. De unikke lysskinner er designet montering mellem Troldtektplader, og tilfører både et minimalistisk look i rummet samt et yderst godt arbejdslys.


green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm og i 120 cm samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.


Se alle varianter af LED til Troldtekt HER

 

5-1024x1024

 

Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk