greenID-Troldtekt-LED-lysskinner

Innovativ kontorbelysning til det moderne kontor

 

Når der indrettes kontorlokaler, indgår flere elementer i beslutningsprocessen. Ofte er der vægt på det visuelle udtryk med funktionaliteten, og det gode arbejdslys spiller også en stor rolle.


Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, og netop god arbejdsbelysning er afgørende for arbejdsmiljøet.


Kontorbelysning findes i mange former og formater, og hos green:ID har vi fokus på, at vores produkter både kan opfylde de visuelle og indretningsmæssige ønsker og behov for moderne kontorbelysning, men også at de innovative og moderne produkter også opfylder kravene for god og optimal kontorbelysning.

 

Lysskinner-til-Troldtekt-lofter

 

Stilren og tidløs belysning til nyt og moderne kontormiljø
Da brandbureauet GOTCHA i Aalborg skulle udvælge kontorbelysning til deres nye og moderne kontorlokaler i Aalborg, faldt valget på de unikke og innovative green:ID LED lysskinner tilpasset Troldtekt-lofter.


Disse green:ID LED lysskinner er designet til montering i Troldtekt-lofter og tilfører både et minimalistisk look, idet de monteres uden at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne, som man normalt gør ved bl.a. indbyggede spot.


green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm. og i 120 cm. samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

 

KLIK HER og se mere om LED lysskinnerne til Troldtekt

 

Lys-i-lamelloft



Minimalistisk Square LED lampe med mange anvendelsesmuligheder
Webbureauet Tea Solutions valgte green:ID Square LED lamper til deres nye lokaler i Herning. Overalt i det store og moderne kontorområde er der indbygget green:ID Square LED armaturer i de flotte trælamel lofter. Ved at vælge Square som kontorbelysning opnår Tea Solutions et flot designmæssigt udtryk, hvor der indretningsmæssigt er en gennemgående rød tråd i alle rum, og hvor belysningen spiller en hel central rolle for helhedsoplevelsen.


Udover et moderne udtryk i lokalerne opnår Tea Solutions også god og optimal belysning i hele det store kontorområde.


green:ID Square lamper findes både med sort og hvid kabinet-farve, og lamperne findes ligeledes med flere forskellige dæmpningsformer, således det er muligt at tilpasse netop efter det pågældende kontor. Square lamperne leveres med wireophæng, således de udover loftmontering med rette også kan monteres nedhængt fra loftet, f.eks. over skriveborde, konferenceborde og lignende.

 

led-lys-trælamelloft


KLIK HER og se mere om Square LED lamperne

 

Gå på opdagelse
På vores blog finder du flere indlæg om forskellige projekter, hvor vores green:ID produkter er anvendt.


KLIK HER og gå til bloggen