IMG_5257

Indbygget lys i lamel-lofter

Hos Elas A/S i Herning er belysningen blevet opgraderet med green:ID Lamel-LED.

 

De populære akustikpaneler hitter som aldrig før, og der ses en stigende tendens til, at de populære trælameller monteres både som vægbeklædning, men i særdeleshed også som lofter.

 

Det er ikke uden grund, at disse akustikpaneler er blevet et eftertragtet valg i både private boliger og i større erhvervs- og kontorbygninger. Panelerne giver nemlig et helt unik indretningsmæssig look, samt tilfører en yderst god og behagelig akustik i rummet.

 

Loft-gang

 

Lamel-LED på kontor i Herning

Hos Elas A/S i Herning har de netop sådanne trælameller som loftbeklædning i deres reception samt gangarealer.
Elas A/S havde et ønske om at opgradere lyset i disse trælameller dog uden at ødelægge det enkle og designmæssige udtryk i lamellerne.


I samarbejde med Lind EL-Teknik i Herning blev der i lamellofterne monteret en unik løsning af integreret Lamel-LED lysskinner fra green:ID.

 

Disse Lamel-LED lysskinner har en profil, som matcher selve størrelsen på lamellerne. Dermed er lamellerne flere steder i loftet blevet erstattet med green:ID Lamel-LED lysskinner. Ved at benytte denne belysningsløsning fastholdes det enkle look i loftet således, at de rene linjer ikke brydes af påmonteret belysning.

 

Lamel-LED lysskinnerne kan med fordel også monteres i de akustikpaneler, der monteres som vægpaneler.

 

lamel-vaeg-1
lamel-vaeg-2
 

Flere udgaver - mange muligheder

Lamel-LED lysskinnerne fås i fast længde på 180 cm, som kan sammensættes eller afkortes efter det specifikke projekt. Lyset kan være i alm. fast lysfarve, der er i TrueColor (CRI>90) kvalitet, men det kan også være kelvin-regulerbart samt RGB+CCT regulerbart lys.

 

Derudover fås skinnerne også i følgende to farver:

 

-    Aluminium-skinne med matteret akrylcover. 

 

-   Sortlakeret aluminium-skinne med sortmatteret akrylcover

LamelLED_Sort_hvid