<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www esylux com da dk Nyheder Nyheder_Udendoers_belysning
Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Annonce

Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Stilfuld udendørs LED Belysning med ALVA-serien fra ESYLUX

Et belysningsprogram til udendørsområder bør kunne tilbyde et varierende udvalg, der stemmer overens med bygnings- og havearkitekturens mangfoldighed. Her kan meget forskellige egenskaber være udslagsgivende.

Up-/downlights med forskellige strålingsvinkler
En af de mest markante egenskaber er strålingsvinklen. Den er nemlig afgørende for, om en lampe er egnet til punktbelysning eller stemningsbelysning. Derfor supplerer producenten ESYLUX de hidtidige up-/downlights i serien ALVA, der har strålingsvinkler på 2x13 grader, med yderligere to nye varianter med vinkler på hhv. 28 og 50 grader. De to lysende ringe, der er inkorporeret i kabinettet, understøtter herved lampernes keglelys på en effektfuld måde.

Pullertlamper i forskellige størrelser
Ofte er det især lampens placering, der har betydning for valget af bestemte lampeudførelser. Dette er også tilfældet med pullertlamper. Hvis disse lamper f.eks. skal placeres på en mur eller forhøjning, er det som regel bedst at vælge lamper med lavt kabinet. På dette område har ESYLUX derfor også lavet forbedringer og udviklet varianter med en højde på blot 54 centimeter, i modsætning til de andre modeller i serien, som har en størrelse på 94 centimeter og dermed er tilsvarende mere udtryksfulde. Ligesom disse fås de nye pullertlamper også til 230 V-koblingsdrift eller med DALI-forkoblingsenhed og er udstyret med en monteringsplade, som kan fastgøres på et betonfundament. Hvis man gerne vil undgå en sådan forsegling i haven eller på andre områder, kan man nu som alternativ få et galvaniseret, 66 centimeter langt jordanker fra ESYLUX. Det kan sættes direkte ned i jordbunden og herefter skrues sammen med monteringspladen.

Hertil kommer, at alle ALVA-lamper er stabile. De er udstyret med sorte eller hvide kabinetter i robust, trykstøbt aluminium med kapslingsklasse IP 65 og IK 09 samt en smudsafvisende pulverlakering. Grundet den høje kemiske modstandsdygtighed er det desuden nemt at fjerne uønsket graffiti. ESYLUX tilbyder hele serien i 3000 eller 4000 kelvin, og gode værdier iht. farvegengivelsesindekset CRI og farvekvalitetsskalaen CQS sikrer omgivelsernes naturlige fremtræden. Samtidig er de energieffektive LED'ers forventede lange levetid på 50.000 timer (LM80B10) med til at sikre seriens langtidsholdbarhed.

 

Kontaktinformation
ESYLUX Danmark
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:+45 76 72 90 90
Email:   info@esylux.dk