<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> St rre diameter for flere funktioner FLAT LARGE tilstedev relsessensor fra ESYLUX
Større diameter for flere funktioner: FLAT LARGE-tilstedeværelsessensor fra ESYLUX

Annonce

Større diameter for flere funktioner: FLAT LARGE-tilstedeværelsessensor fra ESYLUX

ESYLUX præsenterer nye udførelser af sine FLAT-tilstedeværelses- og bevægelsessensorer, som har en større diameter end standardvarianterne. Herved udvider FLAT LARGE-sensorerne seriens anvendelsesmuligheder ved for eksempel store hulvægsdåser eller i tilfælde af udvendig montering.  Som sædvanlig er også de nye versioner til forskellige driftsarter klar.

 

Forgreningsdåser i forskellig størrelse, planforsænket montering, indbygning eller udvendig montering – rammebetingelserne for montering er ofte vidt forskellige og kræver tilsvarende tilpassede produktløsninger. ESYLUX tilbyder nu varianter med en større diameter for at sikre flere anvendelsesmuligheder for tilstedeværelses- og bevægelsessensorerne i FLAT-designserien.

 

Større diameter til underlag for påmontering

De runde, hvide afdækninger på FLAT LARGE-sensorerne har en diameter på 104 mm og egner sig derfor for eksempel til dækning af større huller end der normalt anvendes i hulvægge og på lofter. Desuden giver de nye mål mulighed for at anvende designsensorerne på æstetisk vis også ved udvendig montering: Afskærmningerne passer i niveau optimalt til AP-C-underlag til påmontering fra ESYLUX.

 

Ligesom standardudførelserne i serien fås FLAT LARGE-tilstedeværelsessensorne til forskellige driftsteknologier og har derfor forskellig funktionalitet. 230 V-udførelsen sørger for almindelig tilstedeværelses- og dagslysafhængig on/off tænding og har et elektronisk relæ med nulgennemgangskobling, og DALI- og KNX-varianterne giver tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering. DALI-sensoren forenkler installationen, da den selv indstiller DALI-grundparameteren med de tilsluttede elektroniske forkoblingsenheder. KNX-sensoren tilbyder hele 47 kommunikationsobjekter og ved behov også en natlysfunktion med indbyggede LED'er i forskellige farver.

 

Alle FLAT LARGE-sensorer har en rækkevidde på 8 meter i diameter og et detekteringsområde på 360° grader. Hvis sensorens rækkevidde ikke er tilstrækkelig, kan flere sensorer kombineres med hinanden. For at brugeren også kan overtage styringen manuelt, har alle sensorer en afbryderindgang til halvautomatisk drift.

Om ESYLUX – Performance for Simplicity

ESYLUX udvikler, fremstiller og driver intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og i sundhedsvæsenet. Det enkelte menneskes ønsker og behov står i centrum, og virksomheden lægger særlig vægt på en nem anvendelse af sine produktløsninger. Engrosforhandlere, installationsfirmaer, elektroingeniører, lysdesignere samt arkitekter stoler som kunder og partnere på vores 50 år lange markedserfaring og på den personlige, faglige rådgivning, som vores ESYLUX-eksperter giver. Med vores forskning, udvikling og produktion på den tyske adresse i Ahrensburg lever producenten desuden op til de højeste kvalitetskrav. Vi distribuerer globalt: ESYLUX samarbejder med erfarne handelsvirksomheder og har et stort antal datterselskaber i Europa, Asien og Oceanien.

 

Flere oplysninger på www.esylux.com

 

Mediekontakt

ESYLUX GmbH

Christian Schöps

Talsperson, Corporate Communications

T +49 4102 88 880-2017

F  +49 4102 88 880-333

E christian.schoeps@esylux.com

Kontaktinformation
ESYLUX Danmark
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:+45 76 72 90 90
Email:   info@esylux.dk