<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nedh ngt armatur med sensor ISABELLE fra ESYLUX
Nedhængt armatur med sensor: ISABELLE fra ESYLUX

Annonce

Nedhængt armatur med sensor: ISABELLE fra ESYLUX

 

 

December 2017. Med det nedhængte armatur ISABELLE præsenterer ESYLUX en ny løsning til indendørs belysning med integreret intelligens: En tilstedeværelsessensor, der er indbygget i lampehovedet, sørger i det højeste udstyrsniveau for en komfortabel og energieffektiv drift og udnytter samtidigt LED'ernes lange levetid optimalt. Med det enkle design er armaturet egnet til mange forskellige omgivelser.

Receptioner, konferencelokaler, buffetområder – nedhængte armaturer anvendes oftest på steder, hvor der ud over en optimal lyskvalitet også kræves et minimalistisk design. Til disse og lignende anvendelser har ESYLUX udviklet det nedhængte armatur i ISABELLE-serien.


Enkelt design og valgfri intelligens

Med det enkle design og det pulverlakerede, vridningsstabile metalkabinet passer den ind i alle omgivelser. Med det højeste udstyrsniveau er der integreret en intelligent DALI-tilstedeværelsessensor i mellemstangen: Takket være denne tændes lyset kun, når der er personer til stede, og kun i det omfang, det kræves iht. andelen af dagslys. Den giver høj automatiseringskomfort, reducerer energiforbruget og udnytter samtidigt de indbyggede LED'ers levetid optimalt (50.000 timer L80B10). Brugeren kan vælge at overstyre funktionen med et tryk på en knap i lampehovedet eller ved at bruge den medfølgende fjernbetjening. Ved manuel dæmpning ændres den nominelle værdi for konstantlysreguleringen med udnyttelse af dagslyset også automatisk.


Blændfrit direkte og indirekte lys

Det nedhængte armatur fra ISABELLE-serien giver både direkte belysning og indirekte uplight-belysning. En transparent afdækning, der er nem at rengøre, forhindrer snavs og insekter i at trænge ind i armaturet oppefra. En førsteklasses diffusor i PMMA-plast til direkte belysning giver et særligt blændfrit lys. En UGR-værdi på mindre end eller lig med 16 gør den egnet både ved skærmarbejdspladser og ved udarbejdelse af tekniske tegninger. Alle steder giver armaturet et flimmerfrit lys, der sikrer sunde og ikke-trættende arbejdsomgivelser.

Ud over varianterne med tilstedeværelsessensor giver de nedhængte armaturer mulighed for nem 230 V-koblingsdrift eller drift med DALI-forkoblingsenheder. Som ved sensorstyrede armaturer kræves der intet yderligere tilbehør til installationen, idet forkoblingsenhederne allerede er integreret fra fabrikken. Alle versioner fås i sort eller hvid samt i lysfarverne 3000 eller 4000 K. Lysudbyttet ligger alt efter lysfarve på 105 eller 110 lm/W.

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformation
ESYLUX Danmark
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:+45 76 72 90 90
Email:   info@esylux.dk